ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


FORWARD GREEN EXPO 2024 | Η μοναδική έκθεση για την Κυκλική Οικονομία στην Ελλάδα επιστρέφει!
14/11/2023
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Με την κυκλική οικονομία, τη βέλτιστη διαχείριση απορριμμάτων και το βιώσιμο επιχειρείν στο επίκεντρο, η Διεθνής Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας Forward Green έρχεται στη δεύτερη διοργάνωσή της να προαγάγει ένα νέο παραγωγικό μοντέλο που έχει ως στόχο τη μείωση των αποβλήτων στο ελάχιστο δυνατό επίπεδο και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας στα παραγόμενα προϊόντα.

 

Μετά από το επιτυχημένο ντεμπούτο της τον Ιούνιο του 2023, η Forward Green του 2024 (07-09 Μαρτίου), με πυξίδα μια καινούρια, αειφόρο επιχειρηματική αντίληψη απέναντι στο ξεπερασμένο παραδοσιακό μοντέλο «παράγω-καταναλώνω-πετώ», θα αποτελέσει πεδίο δικτύωσης και προβολής για πρωτοβουλίες του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα απέναντι στις νέες προκλήσεις του κυκλικού αυτού σχεδιασμού.

Επιχειρήσεις, φορείς, οργανισμοί και κυβερνητικοί παράγοντες που υιοθετούν σύγχρονες πρακτικές αξιοποίησης πρώτων υλών, δομικών υλικών, τεχνολογιών, ανακύκλωσης και συσκευασίας θα συναντηθούν στη Forward Green.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ