ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


Στην Αθήνα τον Μάιο η παγκόσμια συνάντηση της Berne Union για τις εξαγωγές - Δεκέμβριος 2023
19/12/2023
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση


Στην Αθήνα τον Μάιο η παγκόσμια συνάντηση Berne Union – Prague Club Biennial Meeting των εθνικών οργανισμών εξαγωγικών πιστώσεων
Η Export Credit Greece ανακοινώνει τη διοργάνωση του Prague Club Biennial Meeting, της Berne Union, στις 22-23 Μαΐου 2024, στην Αθήνα. Tο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Περισσότερα
MoU Export Credit Greece -Turk Eximbank
MoU υπεγράφη στις 7/12 μεταξύ της της Export Credit Greece & της Turk Eximbank στον Τομέα των Εξαγωγών, στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια του 5ου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας, στο πλαίσιο της Θετικής Ατζέντας.
Περισσότερα
Εκδηλώσεις με τον ΣΕΒΕ & τα τοπικά επιμελητήρια 
Εργαλεία Ασφάλισης Πιστώσεων & Ιχνηλασιμότητας στην Υπηρεσία του Εξαγωγέα σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τον ΣΕΒΕ και επιμελητήρια, στην Πελοπόννησο.
Περισσότερα
Η ECG στο 34th Greek Economic Summit 
Εξωστρέφεια και νέα προϊόντα από την Export Credit Greece στο 34ο Greek Economic Summit του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, που πραγματοποιήθηκε στις 4 & 5 Δεκεμβρίου. 
Περισσότερα
Συμμετοχή της Export Credit Greece στο CEO Initiative
Ο CEO της Export Credit Greece, Γρηγόρης Σταματόπουλος μίλησε στις 09/11 στο συνέδριο CEO Initiative για τα απαραίτητα προσόντα που χρειάζονται για την ηγεσία στο δημόσιο και για τη μεταρρύθμιση της Export Credit Greece.
Περισσότερα
Η Export Credit Greece στο συνέδριο της Ναυτεμπορικής
Για τη μεταρρύθμιση που συντελείται στον δημόσιο τομέα και τα νέα εργαλεία που θα διατεθούν στην αγορά από την Export Credit Greece μίλησε στο συνέδριο της Ναυτεμπορικής ο CEO της, Γρηγόρης Σταματόπουλος
 
Περισσότερα
Επενδυτικές ευκαιρίες στην Υποσαχάρια Αφρική 
Εκδήλωση από το Ελληνο – Αφρικανικό Επιμελητήριο, το Επιμελητήριο Πιερίας και την Export Credit Greece, που πραγματοποιήθηκε 29 Νοεμβρίου, στην Κατερίνη.
Περισσότερα
Η Export Credit Greece στον Αγρότη της Χρονιάς
Η ECG συμμετείχε στο συνέδριο και τα βραβεία "Αγρότης της Χρονιάς" που διοργανώθηκε στην Ξάνθη από την εφημερίδα Agrenda και την εταιρεία Tsomokos Comms στις 2 Δεκεμβρίου. 
Περισσότερα
 
 
 
 
Γ. Σταματόπουλος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Στην τελική φάση μεταρρύθμισής της η Export Credit Greece
 
Η EXPORT CREDIT GREECE
 
H Ελληνική Εταιρεία Εξαγωγικών Πιστώσεων Α.Ε. – Export Credit Greece S.A. αποτελεί τον κρατικό Οργανισμό Eξαγωγικών Πιστώσεων (Export Credit Agency - ECA). Αποστολή της είναι η στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων που πραγματοποιούν διεθνείς συναλλαγές ή επενδύσεις στο εξωτερικό.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ