ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επισυναπτόμενα Αρχεία (κάντε κλικ στους μπλε συνδέσμους)
REGISTRATION_DELEGATION-INDIA 2024
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΙΝΔΙΑ 2024

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΦΕΦΡΟΥΑΡΙΟΣ 2024
22/01/2024
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Η  παρούσα Διοίκηση του Ελληνο - Ινδικού Επιμελητηρίου έχει καταρτίσει  και υλοποιεί  χρονοδιάγραμμα δράσης με σκοπό την  επιτάχυνση των ενεργειών για τη  βελτίωση των σχέσεων των δύο χωρών σε ένα πλήθος τομέων.

 

 

 

Στο πλαίσιο αυτό ,το Φεβρουάριο 2024 θα διοργανωθούν οι ακόλουθες δράσεις:

 

 

 

Το διάστημα  20-22 Φεβρουαρίου σε συνεργασία με την  Συνομοσπονδία βιομηχάνων Ινδίας (CII), ο οποίος έχει αδελφοποιηθεί με το Ελληνο - Ινδικό Επιμελητήριο, θα διοργανώσει  ειδική εκδήλωση στο Δελχί, (2nd CII India Europe Business and Sustainability Conclave) στην οποία θα συμμετάσχουν επιχειρηματικές αποστολές από την Ελλάδα και άλλες οκτώ  Ευρωπαϊκές χώρες.

 

 

 

Στο πλαίσιο αυτό, το Επιμελητήριο μας σε συνεργασία με το CII  έχουν αναλάβει την οργάνωση   B2B συναντήσεων με Ινδούς επιχειρηματίες σε διάφορες θεματικές ενότητες :

 

( Ινδία και Ευρώπη: Συνέταιροι στην ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα , Συνεργασία στη Ναυτιλιακή και Γαλάζια Οικονομία , Υγειονομική Περίθαλψη για όλους , Άμυνα: Δημιουργία εταιρικής σχέσης για αναδυόμενες ευκαιρίες , Πράσινη Ενέργεια , Κυκλική Οικονομία , Δεξιότητες Ανθρώπινου Δυναμικού , Πράσινη Χρηματοδότηση , Καινοτομίες στην κινητικότητα: Το μέλλον των μεταφορών , Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Δημιουργία , Ενεργοποίηση της βιομηχανίας 5.0 ).

 

 

 

Ταυτόχρονα με τα ανωτέρω , σε συνεργασία με το CII την περίοδο 23-24 Φεβρουαρίου, οργανώνουμε  επιπλέον και μια ειδική εκδήλωση στη Βομβάη ,με σκοπό οι  ενδιαφερόμενοι Έλληνες επιχειρηματίες να  έχουν τη δυνατότητα B2B συναντήσεων, σε διάφορες θεματικές ενότητες,  με Ινδούς επιχειρηματίες μέλη του CII της Βομβάης .

 

 

 

Στίς 25-27 Φεβρουαρίου,  θα διοργανωθεί ειδική  εκδήλωση στο Bangalore, με κεντρικό θέμα «Ελληνικός Πολιτισμός και κινηματογράφος». Η εκδήλωση θα διεξαχθεί  με σκοπό την προώθηση της Ελλάδας σε σημαντικούς τομείς :

 

 

 

Ελληνικά προϊόντα (μέλι,λάδι,φρούτα,ποτά, κτλ., )

 

Κινηματογράφος

 

Τουρισμός

 

Real estateGolden visa

 

Εκπαίδευση

 

Πράσινη ενέργεια

 

ΙΤ

 

 

Η εκδήλωση αυτή είχε αρχικά προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, αλλά μετατέθηκε χρονικά μετά την διοργάνωση της ειδική εκδήλωσης με το CII, προκειμένου να αποφευχθούν οι πολλαπλές μετακινήσεις , εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και οικονομίες κλίμακας.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ