ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επισυναπτόμενα Αρχεία (κάντε κλικ στους μπλε συνδέσμους)
BusinessForuminIzmir_Applicationform-ope_F1763153534.doc

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ 21 & 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ
17/07/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Διοργάνωση Ελληνο-Τουρκικού Επιχειρηματικού Φόρουμ και B2B επιχειρηματικών συναντήσεων στις 21 & 22 Οκτωβρίου 2013 στη Σμύρνη»

 

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει τα μέλη του, ότι διοργανώνεται στις 21 και 22

Οκτωβρίου 2013 στη Σμύρνη, Ελληνο-Τουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ και Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις με το συντονισμό της Ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα.

 

Τη διοργάνωση από Ελληνικής πλευράς έχουν αναλάβει από κοινού με την Πρεσβεία μας στην Άγκυρα - η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας και ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου και από Τουρκικής πλευράς το Εμπορικό Επιμελητήριο Σμύρνης με τη σύμπραξη της Ένωσης Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών Αιγαίου (ESIAD).

 

Το φόρουμ αποσκοπεί στην αύξηση των Ελληνικών εξαγωγών, στην προώθηση της επενδυτικής συνεργασίας σε Ελλάδα και Τουρκία, καθώς και στη διερεύνηση των

δυνατοτήτων για κοινές εμπορικές ή επενδυτικές συνεργασίες σε τρίτες χώρες.

 

Το εν λόγω Forum θα εστιάσει κυρίως στους τομείς ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τροφίμων και αγροτικών προϊόντων, τουρισμού, κατασκευών και δομικών υλικών, αλλά και σε άλλους κλάδους που θα παρουσιαστεί ειδικό ενδιαφέρον από ελληνικής ή τουρκικής πλευράς.

Η αίτηση συμμετοχής καθώς και ειδικές  πληροφορίες για τις δυνατότητες και μορφές συνεργασίας στους ανωτέρω τομείς, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα

http://agora.mfa.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cn ode=7&xcc=tr&mid=111

 

Προκειμένου να γίνει εφικτός ο έγκαιρος και αποτελεσματικός προγραμματισμός επιχειρηματικών συναντήσεων με αντίστοιχες τουρκικές, παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να συμπληρώσουν την αίτηση που βρίσκεται στην προαναφερόμενη ιστοσελίδα καθώς και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου, www.dramanet.gr, μέχρι την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013.

 

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, κατάθεση αίτησης δήλωσης συμμετοχής και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία,  μπορείτε να απευθύνεστε στο Επιμελητήριο Δράμας, Τηλ. 25210-22750,   φαξ. 25210-25835, e-mail : ccidrama@dramanet.gr.

 

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ