ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΕΑΝ)
05/02/2014
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

 

 

Δράμα 4 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Δράμας η ημερίδα με θέμα της δυνατότητες χρηματοδότησης των επιχειρήσεων με την αξιοποίηση των προγραμμάτων του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ).

Στην ημερίδα συμμετείχε μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών της περιοχής καθώς και εκπρόσωποι των Τραπεζικών ιδρυμάτων. 

Επίσημος ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος του ΕΤΕΑΝ  κ. Γεώργιος Γεροντούκος  ο οποίος παρουσίασε τα προγράμματα του Ταμείου. Ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση των παρευρισκομένων, όπου αναδείχθηκε η αναγκαιότητα αξιοποίησης των προγραμμάτων με στόχο την βελτίωση της ρευστότητας των επιχειρήσεων τόσο για τις επενδύσεις όσο και για τα αναγκαία κεφάλαια κίνησης. Ταυτόχρονα επισημάνθηκε η ανάγκη πληροφόρησης σε συνδυασμό με την βελτίωση των σχέσεων των επιχειρήσεων με τα τραπεζικά ιδρύματα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανος Γεωργιάδης επεσήμανε την αναγκαιότητα παρέμβασης της πολιτείας προς τα τραπεζικά ιδρύματα, ώστε να υπάρξει ταχύτερη και ουσιαστική αξιοποίηση των προγραμμάτων, χωρίς στρεβλώσεις και ερμηνείες οι οποίες δεν συνάδουν με την πολιτική παροχής ρευστότητας προς τις επιχειρήσεις, που αγωνίζονται μέσα στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.

Τέλος ενημερώνουμε ότι τα προγράμματα του ΕΤΕΑΝ έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.etean.com  καθώς επίσης και το Επιμελητήριο Δράμας είναι έτοιμο να δεχθεί τα ερωτήματα των επιχειρήσεων. Ενημερώνουμε επιπρόσθετα ότι τα προβλήματα που προκύπτουν στην κατάθεση αιτήσεων προς τα συμβεβλημένα τραπεζικά ιδρύματα  και εφόσον είναι βάσιμα, οι επιχειρήσεις μπορούν να τα προωθούν  προς το ΕΤΕΑΝ, ώστε να διευκολύνετε η επίλυση τους, πράγμα για το οποίο δεσμεύτηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γεροντούκος. 


 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ