ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επισυναπτόμενα Αρχεία (κάντε κλικ στους μπλε συνδέσμους)
Έντυπο Υποβολής Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Πρόσκληση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΞΥΠΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΕΡΓΟ SMART SPECIALIZATION
23/09/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου SMART SPECIALIZATION, το οποίο χρηματοδοτείται από το Διακρατικό Πρόγραμμα «Ελλάδα – Βουλγαρία 2007-2013» το Επιμελητήριο Δράμας, ως ανάδοχος της Δράσης 4.2 Διασυνοριακά Βραβεία Επιχειρηματικότητας και σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει Διαγωνισμό Νέων Καινοτόμων Ιδεών, απευθυνόμενο προς κάθε νέο επιχειρηματία και ερευνητή (φυσικό πρόσωπο ή εταιρεία), με θεμελιώδες κριτήριο την κάλυψη των στόχων της στρατηγικής για την «Έξυπνη Εξειδίκευση» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Στις πέντε (5) καλύτερες διακριθέντες επιχειρηματικές ιδέες θα δοθεί Βεβαίωση Διάκρισης στον Διαγωνισμό, καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη ή υποστήριξη στην σύνταξη ενός επιχειρηματικού σχεδίου (Business Plan) και ενός σχεδίου προώθησης / προβολής  (Marketing Plan) για τον καθένα (σύνολο 5 Βραβεία).

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την επιχειρηματική τους ιδέα στην Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, προς το Επιμελητήριο Δράμας, το αργότερο έως την 30 Σεπτεμβρίου 2015, με αποστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση pap@dramanet.gr, υπ’ όψιν κ. Άλκη Παπαδημητρίου.

 

Τηλ. Επικοινωνίας:  25210 22750

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ