ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


Υπογραφή συνεργασίας με το Ελληνο -Σερβικό Επιμελητήριο Ελλάδας
20/10/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Δράμα, 19 Οκτωβρίου 2015

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει τα μέλη του ότι προχωρά στην υπογραφή συνεργασίας με το Ελληνο -Σερβικό Επιμελητήριο Ελλάδας στα πλαίσια προώθησης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της περιοχής μας και την προώθηση των τοπικών προϊόντων μας.

Η συνεργασία προβλέπει την αναζήτηση εμπορικών συνεργατών, την διοργάνωση επιχειρηματικών αποστολών, εμπορικών εκθέσεων, σεμιναρίων και άλλων ενημερωτικών εκδηλώσεων, την   συμμετοχή σε Επιχειρηματικές Συναντήσεις, την προώθηση τοπικών προϊόντων στη Σερβία,Μεταφραστικές Υπηρεσίες, WEB προβολή, Προώθηση διαφημιστικού υλικού σε συνεργαζόμενους φορείς σε Ελλάδα και Σερβία, διάθεση χώρων για συνεδριάσεις και Β2Β συναντήσεις.

Ενημερώνουμε ακόμη ότι την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 19.00, το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Δράμας θα υποδεχθεί τον Γενικό Πρόξενο της Σερβίας στην Θεσσαλονίκη κ. Sinisa Pavic, τον Πρόεδρο του Ελληνο-Σερβικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνο Γεωργάκο και τον Γενικό Γραμματέα κ. BanePrelevic, για την επίσημη υπογραφή της συμφωνίας και την ενημέρωση των μελών του φορέα μας. Καλούνται τα μέλη μας και όσοι ενδιαφέρονται, να παρευρεθούν στην συνεδρίαση.

Για το Επιμελητήριο Δράμας

Ο Πρόεδρος

Στέφανος Α. Γεωργιάδης

 

                                                                                                              


 

 

Το Ελληνο-Σερβικό Επαγγελματικό, Βιομηχανικό, Εμπορικό και Τουριστικό Επιμελητήριο Ελλάδας έχει ως στόχο να δημιουργήσει το πλαίσιο συνεργασίας για να επιτευχθούν επιχειρηματικές συμφωνίες με εταιρείες των δύο χώρων.

 

Βασικό μέλημα του Επιμελητηρίου είναι να δημιουργηθεί ένα νέο οικονομικό περιβάλλον που θα φέρει νέες εταιρείες και νέες θέσεις εργασίας.

 

Το Ελληνο Σερβικό Επιμελητήριο, ως υπεύθυνος φορέας για την προστασία των συμφερόντων των μελών του, επιδιώκει την εκπλήρωση των σκοπών του προσφέροντας τις ακόλουθες υπηρεσίες στα μέλη του:

 

1)      Αναζήτηση εμπορικών συνεργατών.

Οι συνεργάτες του Επιμελητηρίου πραγματοποιούν, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, εξειδικευμένες έρευνες αναζήτησης Σέρβικων εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών παρέχοντας δωρεάν αναλυτικούς καταλόγους και προφίλ εταιρειών οποιασδήποτε εμπορικής κατηγορίας.

 

2)      Διοργάνωση επιχειρηματικών αποστολών, εμπορικών εκθέσεων, σεμιναρίων και άλλων ενημερωτικών εκδηλώσεων.

Το Επιμελητήριο υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών και σερβικών επιχειρήσεων, με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των μελών ως προς τις νέες οικονομικές και εμπορικές ευκαιρίες. 

 

3)      Συμμετοχή σε Επιχειρηματικές Συναντήσεις.

 Σε τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούνται στην έδρα του Επιμελητήριου επιχειρηματικές συναντήσεις ανάμεσα σε Έλληνες και Σέρβους επιχειρηματίες. Στόχος των συναντήσεων αυτών είναι η παρουσίαση, η ενημέρωση και η προώθηση των διμερών εμπορικών συνεργασιών.

 

4)      Πρόγραμμα προώθησης ελληνικών προϊόντων στη Σερβία.

Το εγγεγραμμένο μέλος σε συνεργασία με τους συνεργάτες του Επιμελητηρίου έχει τη δυνατότητα παρουσίασης και προώθησης των  προϊόντων του στην αγορά της Σερβίας μέσα από την έρευνα αναζήτησης εμπορικών συνεργατών, τη δυνατότητα παρουσίασης της εταιρείας σε εκθέσεις και επιχειρηματικές συναντήσεις στη Σερβία και την προβολή της εταιρείας και των προϊόντων της στο sitewww.greekserbian.com

 

5)      Μεταφραστικές Υπηρεσίες.

Πιστοποιημένοι μεταφραστές, σας παρέχουν αξιόπιστες υπηρεσίες μετάφρασης κειμένων γενικής, εμπορικής, τεχνικής και νομικής φύσεως. Άμεση εξυπηρέτηση και ειδικές τιμές για μέλη.

 

6)      WEB προβολή.

Δυνατότητα προβολής της εταιρείας, των προϊόντων και των υπηρεσιών μέσα από το νέο επίσημο website.

 

7)      Διάθεση αίθουσας συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου.

Τα μέλη έχουν την δυνατότητα χρήσης της αίθουσας συνεδριάσεων για την διεξαγωγή επιχειρηματικών συναντήσεων με την συνδρομή διερμηνέα του Επιμελητηρίου.

 

8)      Προώθηση διαφημιστικού υλικού σε συνεργαζόμενους φορείς σε Ελλάδα και Σερβία.

Ως μέλος έχετε τη δυνατότητα διανομής του διαφημιστικού υλικού μέσα από τη αλληλογραφία  του Επιμελητηρίου και διάθεσης του έντυπου υλικού σας σε προσαρμοσμένο χώρο στην αίθουσα υποδοχής.

 

9)      Ερωτήματα Εμπορικής Φύσεως.

Αντλώντας πολλές πηγές πληροφοριών στη Σερβία και στην Ελλάδα, το Επιμελητήριο μπορεί να συντάξει καλά τεκμηριωμένες λίστες χρήσιμων επαφών, ιδανικές για ένα τέτοιο εύρος ερωτημάτων εμπορικής φύσεως. Περιλαμβάνονται κατάλογοι Ελλήνων ή Σέρβων εξαγωγέων, εισαγωγέων, διανομέων, κατασκευαστών και εμπόρων στους βιομηχανικούς και εμπορικούς τομείς.

 

Για την εκπλήρωση των σκοπών και την επιτυχή άσκηση των δραστηριοτήτων του, το Επιμελητήριο τηρεί στενές επαφές και συνεχή συνεργασία με όλους τους κρατικούς φορείς και τις δημόσιες υπηρεσίες των δύο χωρών, έχοντας αναπτύξει ισχυρό δίκτυο συνεργασίας με αξιόπιστα περιφερειακά επιμελητήρια και επιχειρηματικές ενώσεις της Ελλάδας και της Σερβίας, στοχεύοντας στην κατάκτηση διεθνούς αναγνωρισιμότητας.

 

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς, το Επιμελητήριο Δράμας να γίνει ένα από τα μέλη μας, συμμετέχοντας ενεργά στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων με τη Σερβία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας www.greekserbian.com ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310 277 798 ή με e-mail στο info@greekserbian.com.

 

Τα γραφεία του Επιμελητηρίου βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Τσιμισκή 54, στον 6ο όροφο. Οι ώρες λειτουργίας για το κοινό είναι από τις 11:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ.

 

Το Ελληνο-Σερβικό Επιμελητήριο Ελλάδας βρίσκεται πάντα, στο πλευρό σας και στηρίζει την προσπάθεια σας, σε ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

 

Οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και συμβουλή προκειμένου να πετύχετε το στόχο σας.

 

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας.

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ