ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επισυναπτόμενα Αρχεία (κάντε κλικ στους μπλε συνδέσμους)
Ανακοίνωση

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
15/12/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Μία ενδιαφέρουσα ημερίδα διοργανώνεται στο Επιμελητήριο Δράμας ανοικτή στο Δραμινό κοινό όπου θα παρουσιαστούν τα προγράμματα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας και ιδίως τα προγράμματα στα οποία το Επιμελητήριο Δράμας φιλοδοξεί να υλοποιήσει το έτος 2017. Τα προγράμματα αυτά είναι ιδιαίτερα σημαντικά γιατί υποστηρίζονται και χρηματοδοτούνται  απευθείας από τον Κοινοτικό προϋπολογισμό.  Η οργάνωσή τους γίνεται από Διαχειριστικές Αρχές που βρίσκονται σε διάφορες χώρες της Ευρώπης. Συνήθως έχουν τη μορφή συνεργασίας μεταξύ φορέων από χώρες που βρίσκονται σε κάποια περιοχή της Ευρώπης και γι αυτό φέρουν τον τίτλο «Εδαφικής Συνεργασίας». Υπάρχουν όμως και προγράμματα θεματικής κατεύθυνσης.

Το Επιμελητήριο Δράμας συμμετέχει ενεργά στα προγράμματα αυτά και τα τελευταία 15 χρόνια έχει υλοποιήσει επιτυχώς ένα μεγάλο αριθμό τους. Η υλοποίηση τους προσφέρει ενίσχυση στην επιχειρηματικότητα της περιοχής μας και διεθνοποίηση της οικονομίας και των προϊόντων της Δράμας. Με τη χρηματοδότηση δράσεων που υλοποιούνται στη Δράμα ενισχύεται η τοπική αγορά και οι Δραμινές επιχειρήσεις.

Η εκδήλωση της παρουσίασης των προγραμμάτων Εδαφικής Συνεργασίας θα γίνει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 από τις 18.00  έως τις 21.00 στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου στο 2ο όροφο του φορέα στη διεύθυνση Λ. Λαμπριανίδη 40, Δράμα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο των προγραμμάτων κ. Αλκη Παπαδημητρίου στο τηλέφωνο 25210-22750.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ