ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


Διεξαγωγή σεμιναρίου - εργαστηρίου Επιμελητήριο Δράμας –Innovation Farm-Alpha Consulting
13/03/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Δράμα 13 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διεξαγωγή σεμιναρίου - εργαστηρίου Επιμελητήριο Δράμας –InnovationFarm-AlphaConsulting  

E-commerce - Digital Marketing – Social Media Campaigns

Το Επιμελητήριο Δράμας, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο Σεμινάριο –Εργαστήριο, που εστιάζει στην παροχή πληροφόρησης, εκπαίδευσης και υποστήριξης στην υλοποίηση δράσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, διαφήμισης στο internet, προώθησης σε κοινωνικά δίκτυα, μόχλευσης νέων τεχνολογιών και σχετικών «εργαλείων».

Το διήμερο σεμινάριο για τις επιχειρήσεις μέλη μας, θα διεξαχθεί στο Επιμελητήριο Δράμας, Λαμπριανίδη 40, στις 18 και 19 Μαρτίου 2017, σε συνεργασία με την InnovationFarm & την AlphaConsultingσύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΗΜΕΡΑ 1η ΣΑΒΒΑΤΟ 18/3: Σεμινάριο Digital Marketing & Ε-Commerce and Social Media

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δημιουργήσει το υπόβαθρο ώστε οι συμμετέχοντες να μπορέσουν αφενός να κατανοήσουν τις παραμέτρους λειτουργίας των διαφόρων σημερινών διαδικτυακών μέσων, να μπορούν να σχεδιάζουν τη στρατηγική τους, να υλοποιούν καμπάνιες, να επιλέγουν συνεργάτες που θα τους υποστηρίζουν στο ειδικό αντικείμενο και να αξιολογούν το έργο τους.

17:15        Προσέλευση

17:30        Μέρος Πρώτο: Παρουσίαση τελευταίων τάσεων του ηλεκτρονικού marketing στην επιχειρηματικότητα. Ποίες είναι οι τεχνολογίες στα digitalplatforms (e-commerce, mobile, applications, chat-bots, wearables, κλπ) και πόσο επηρεάζουν το καταναλωτικό κοινό. Τι αναμένεται στα επόμενα έτη

18:15 Μέρος Δεύτερο: Εφαρμογή Στρατηγικών Επικοινωνίας και Ηλεκτρονικού Εμπορίου χρησιμοποιώντας το PublicInternet

19:00 Διάλλειμα

19:15 Μέρος Τρίτο: Εφαρμογή Στρατηγικών Επικοινωνίας και Ηλεκτρονικού Εμπορίου χρησιμοποιώντας τα Κοινωνικά Δίκτυα.

20:10 Λήξη σεμιναρίου - Συζήτηση

 

ΗΜΕΡΑ 2η: - ΚΥΡΙΑΚΗ 19/3: Εργαστήριο Υλοποίησης

Σκοπός του εργαστηρίου είναι η υλοποίηση σχεδιασμού ενεργειών και η παροχή κατά περίπτωση οδηγιών επάνω σε πραγματική καμπάνια για τους συμμετέχοντες στο workshopώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν, είτε από μόνοι τους είτε επιλέγοντας συνεργάτες, στα επόμενα βήματα υλοποίησης.

10:45        Προσέλευση

11:00        Μέρος Πρώτο: Παρουσίαση εξατομικευμένων προκλήσεων/αναγκών από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις στο workshopυλοποίησης και επιτόπια εκτίμηση στόχων και δυνατοτήτων υλοποίησης ενεργειών Ε-Marketing / Commerceκαι SocialMediaMarketing & Commerceγια την κάθε επιχείρηση. Πώς επιλέγουμε και αξιολογούμε συνεργάτες για την υλοποίηση.

12:00        Διάλλειμα

12:15        Μέρος Δεύτερο: Προτάσεις και Υλοποίηση Ενεργειών για τους συμμετέχοντες και για κάθε περίπτωση επιχείρησης που περιλαμβάνει στήσιμο FaceBookpages, υλοποίηση αποτελεσματικής καμπάνιας κοινωνικών δικτύων κατά περίπτωση, σχεδιασμός road-mapγια κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση για τους επόμενους μήνες και με πολύ μικρό προϋπολογισμό. Συστάσεις «εργαλείων» για την υλοποίηση ενεργειών στη συνέχεια.

13:15 Διάλλειμα

13:30 Συνέχεια Workshop 

14:30 Εκτιμώμενο Tέλος Workshop

Στέφανος Γεωργιάδης

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δράμας

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ