ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επισυναπτόμενα Αρχεία (κάντε κλικ στους μπλε συνδέσμους)
Κρούσματα απάτης στη γερμανική αγορά
Κρούσματα απάτης στη γαλλική αγορά
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κρούσματα απάτης στη γαλλική και γερμανική αγορά με θύματα ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις + Επιχειρηματική αποστολή ΥΠ.ΕΞ. στη Βηρυτό 19/09/2017
06/06/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Θέματα:    1) Κρούσματα απάτης στη γαλλική αγορά με θύματα ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες

     2) Κρούσματα εξαπάτησης ελληνικών επιχειρήσεων στην γερμανική αγορά

    3)  Επιχειρηματική Αποστολή ΥΠ.ΕΞ. στη Βηρυτό, 19 Σεπτεμβρίου 2017

Αγαπητά Μέλη,

Το Άραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο λαμβάνει τη τιμή να σας ενημερώνει ως ακολούθως:

 

1+2)  Λάβαμε ενημερωτικά σημειώματα από το Υπουργείο Εξωτερικών, σχετικά με κρούσματα απάτης τόσο στη γαλλική όσο και στη γερμανική αγορά, με θύματα ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες ως συνημμένα PDF αρχεία.

        

   (Πηγή: Υπουργείο Εξωτερικών / Β8 Δ/νση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης)

 

3)      Το ΥΠ.ΕΞ., με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Βηρυτού, προγραμματίζει επιχειρηματική αποστολή στη Βηρυτό την Τρίτη 19/09/2017.   Οι κλάδοι που θα εκπροσωπηθούν είναι αυτοί που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και τις

          θετικότερες προοπτικές για ανάπτυξη  δραστηριοτήτων και ενίσχυση συνεργασιών στο Λίβανο, και συγκεκριμένα: - Κατασκευές /  - Δομικά υλικά  / - Τρόφιμα.

         Κατά την επιχειρηματική αποστολή θα διενεργηθούν προσωπικές συναντήσεις (Β2Β) ελληνικών και λιβανέζικων επιχειρήσεων στους χώρους του Επιμελητηρίου Βηρυτού, που θα οργανωθούν από το Γραφείο Ο.Ε.Υ.  Βηρυτού.

Οι συμμετέχοντες θα επιβαρυνθούν, κυρίως, με τις ατομικές δαπάνες μετάβασης, διαμονής και μεταφοράς , οι οποίες εκτιμώνται σε 255 ευρώ περ. ανά άτομο (αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήση Aegean, ανάλογα με εποχή κράτησης+

μονόκλινο δωμάτιο με πρωινό σε ξενοδοχείο με εγγύτητα στους χώρους των επιχειρηματικών συναντήσεων, + μεταφορικά).  Σημειώνεται ότι για το Λίβανο απαιτείται άδεια θεώρησης εισόδου αδαπάνως και συνίσταται η έκδοσή της να γίνει από την Ελλάδα.

Παρακαλούμε σε περίπτωση ενδιαφέροντος, όπως επιστρέψετε συμπληρωμένη τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής( word αρχείο)  στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις b08@mfa.gr και sbb@mfa.gr με κοινοποίηση στο κεντρικό email του Επιμελητηρίου μαςchamber@arabgreekchamber.gr; μέχρι και την 23 η Ιουνίου  2017.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνούν με τη αρμόδια Δ/νσή του ΥΠ.ΕΞ. στα τηλέφωνα 210 3682765 και 2766 (αρμόδιες κες Σκαφιδάκη και Μπαντελή αντιστοίχως) ενώ για πιο εξειδικευμένα ερωτήματα για την αγορά του Λιβάνου η επικοινωνία συνίσταται να γίνεται απευθείας με το Γραφείο Ο.Ε.Υ. Βηρυτού (προϊσταμένη κα Τασάκου, τηλ. +961 4521700 117, ηλ. δ/νση: ecocom-beirut@mfa.gr ).

 (Πηγή: Υπουργείο Εξωτερικών / Β8 Δ/νση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης)

 Με φιλικούς χαιρετισμούς,

 Rashad Mabger

 Γενικός Γραμματέας

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ