ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ! ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
12/10/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Αξιότιμοι κύριοι,

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα,   διοργανώνουν Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο (ΔΠΣ) στην Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη, την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 αντιστοίχως. Το θέμα του Συνεδρίου θα είναι: «Οι πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την περιφερειακή ανάπτυξη - ευκαιρίες και προκλήσεις για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

Οι εκδηλώσεις οι οποίες θα λάβουν χώρα στην πόλη της Κομοτηνής την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 θα περιλαμβάνουν:

Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο απευθυνόμενο στους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων και τάξεων, τους επαγγελματίες, τα στελέχη της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, την πανεπιστημιακή κοινότητα, τους φοιτητές, μαθητές, τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και ευρύτερα τους πολίτες. Στόχος του συνεδρίου η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων για τις πολιτικές και τα χρηματοδοτικά εργαλεία της ΕΕ κατά την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, καθώς και το επενδυτικό σχέδιο Γιούνκερ, σε συνάρτηση με τις προτεραιότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ενημερωτικό Σεμινάριο για τους δημοσιογράφους του περιφερειακού και τοπικού Τύπου και των ΜΜΕ.

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017, θα λάβει χώρα αντίστοιχη εκδήλωση ενημέρωσης και διαλόγου στην Αλεξανδρούπολη.

Πέρα από όλες τις προαναφερθείσες εκδηλώσεις, την  Κυριακή 15η Οκτωβρίου θα γίνει μία δράση για την υποστήριξη των Αγώνων Βουνού που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή του Παρανεστίου (Virgin Forest Trail), όπου θα συμμετάσχει ένας μεγάλος αριθμός εθελοντών, αθλητών και ΜΚΟ. Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθεί υλικό του ΕΚ και της ΕΕ, θα γίνουν κάποιες ομιλίες και θα παραστούν εκπρόσωποι στην τελετή απονομής των βραβείων προς τους νικητές.

Στο ΔΠΣ θα κληθούν να συμμετάσχουν ως ομιλητές ευρωβουλευτές, εμπειρογνώμονες και στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα αποτελούσε τιμή για εμάς εάν υποστηρίξετε τις δράσεις αυτές και τιμήσετε με την παρουσία σας το Συνέδριο. Το site για την εγγραφή σας είναι τοwww.rdf-makthrak.gr

Ο κύριος Γιάννης Χαρατσής, υπεύθυνος της εταιρείας BICI Event Management, τηλ. 210-6848687/ 210-681596, e-mail: info@bici.gr; os@bici.gr;  έχει αναλάβει την οργανωτική υποστήριξη του Συνεδρίου.

Ευχαριστούμε θερμά και ευελπιστούμε σε θετική ανταπόκρισή σας.

Με εκτίμηση

 

Νεφέλη Σταματίου

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ