ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Δράμας για τις Φονικές Πυρκαγιές στην Αττική
01/08/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

A Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα Στελέχη του Επιμελητηρίου Δράμας και γενικότερα ο Επιχειρηματικός Κόσμος του Νομού, εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη τους και την αμέριστη συμπαράστασή τους στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν ζωές και περιουσίες από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική.

Το Επιμελητήριο Δράμας, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο απέναντι στα προβλήματα επιβίωσης και τις σημαντικές ελλείψεις που προέκυψαν στις περιοχές που επλήγησαν από τις φωτιές και σε ένδειξη συμπαράστασης, στην συνεδρίαση της 30.07.2018 του Διοικητικού του Συμβουλίου, αποφάσισε να προβεί στις ακόλουθες ενέργειες:

1. Για τη στήριξη, τόσο των επιχειρήσεων που υπέστησαν ζημιές ή καταστράφηκαν ολοσχερώς όσο και των κατοίκων των περιοχών, το Επιμελητηριο Δράμας, θα καταθέσει χρηματικό ποσό για τη βοήθεια των πυροπαθών σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που άνοιξε το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

2. Καλεί τις επιχειρήσεις μέλη του που δύναται, να συνεισφέρουν οικονομικά καταθέτοντας χρήματα για την ανακούφιση των πληγέντων, στον κατωτέρω ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που άνοιξε το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών. Αριθμός Λογαριασμού: Εθνική Τράπεζα, Νο 040/015702-35 με επωνυμία «ΕΒΕΑ-ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ» & με ΙΒΑΝ «GR2801100400000004001570235»

ΤΟ ΔΙΟΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ