ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συνοριακών Περιοχών
01/10/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Δράμα 1 Οκτωβρίου 2018

Δελτίο Τύπου

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας και Πρόεδρος της Νέστος –Mesta εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συνοριακών Περιοχών.

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι ο Πρόεδρος κ. Στέφανος Γεωργιάδης, συμμετείχε στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συνοριακών Περιοχών (AEBR), η οποία πραγματοποιήθηκε στο Oulu της Φινλανδίας στις 19-21 Σεπτεμβρίου 2018 και στην οποία μετά από πρόταση των εταίρων και εκλογική διαδικασία εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για το Επιμελητήριο Δράμας και για την Ευρωπεριοχή Νέστος –Mesta να αναλαμβάνει ο Πρόεδρος την Αντιπροεδρία της Ένωσης η οποία αποτελεί ισχυρή φωνή στην Ευρώπη για τα θέματα που αφορούν τις συνοριακές περιοχές.

Εκτός των άλλων θεμάτων της Γενικής Συνέλευσης που αφορούν τις πολιτικές της ΕΕ στις συνοριακές περιφέρειες, έγινε και η ανακοίνωση στους εταίρους, της μεγάλης επιτυχίας του Επιμελητηρίου Δράμας να αναλάβει να συνδιοργανώσει με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (European Commission) και την Γενική Διεύθυνση Τοπικής και Αστικής Πολιτικής (DG REGIO) το 4ο Αποκεντρωμένο συνέδριο με θέμα την Ανάπτυξη και την Συνοχή στις διασυνοριακές περιοχές της Ευρώπης, στην Δράμα την 25η Οκτωβρίου 2018.

Επιμελητήριο Δράμας

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ