ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επισυναπτόμενα Αρχεία (κάντε κλικ στους μπλε συνδέσμους)
Εκθέματα
Δήλωση συμμετοχής

23η ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ 2015
16/10/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Δριμύτερη, δυναμική και γεμάτη προοπτικές συνεργασιών και συμφωνιών για τους εκθέτες επιστρέφει η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη 2015», που θα διοργανωθεί από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (ΔΕΚΑΜΑΘ) στη ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής.

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, η φετινή διοργάνωση, υπό την οργανωτική ευθύνη της ΔΕΘ-Helexpo και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο στήριξης της ελληνικής παραγωγής και προβολής των επιχειρήσεων που θα την εμπιστευτούν με τη συμμετοχή τους. Φορέας ανάπτυξης και προαγωγής των τοπικών προϊόντων και των περιφερειακών επιχειρηματικών δράσεων η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη» δίνει το «παρών» επί 23 χρόνια, στηρίζοντας το πλούσιο επιχειρηματικό δυναμικό της περιοχής. Η 23η διοργάνωση σχεδιάστηκε με τρόπο που θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα της συμμετοχής σας και θα προσδώσει απτά επιχειρηματικά οφέλη.

Για τον σκοπό αυτό και με συνοδοιπόρο-συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σας καλεί να συμμετάσχετε στην Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2015».

Η διοργάνωση θα αποτελέσει και αυτή τη φορά μια αξιόπιστη επιλογή για τις επιχειρήσεις που θέλουν να προβάλουν τα προϊόντα τους εν μέσω κρίσης, αξιοποιώντας την εκθεσιακή τεχνογνωσία και εμπειρία της ΔΕΘ-Helexpo. Αρωγός στο πλευρό των επιχειρήσεων, ο εθνικός εκθεσιακός φορέας, κατεξοχήν φορέας εξωστρέφειας, θα διασφαλίσει για αυτές την ανάπτυξη επωφελών δράσεων και δημιουργικών επιχειρηματικών επαφών. Παράλληλα ο χαρακτήρας της διοργάνωσης ως γενικής έκθεσης δίνει τη δυνατότητα και στους καταναλωτές να βρουν πεδία ενδιαφέροντος σε αυτή.

Συνημμένα θα βρείτε τη Δήλωση Συμμετοχής για την 23η Έκθεση ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ 2015.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ