ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


Εθνικό Περίπτερο στη Διεθνή Εκθεση Χειροτεχνίας, Λαικής Τέχνης και Βιοτεχνικού Εξοπλισμού ΙΗΜ 2018
27/10/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο πρόκειται να διοργανώσει Εθνικό Περίπτερο στη Διεθνή Εκθεση Χειροτεχνίας, Λαικής Τέχνης και Βιοτεχνικού Εξοπλισμού ΙΗΜ 2018 που θα διεξαχθεί στο Μόναχο στις 7-13/3/18.

Στην Εκθεση ΙΗΜ μετέχουν πάνω από 1.000 εκθέτες και παρουσιάζονται είδη λαικής τέχνης, δώρα, είδη χρυσοχοίας, μουσικά όργανα και αξεσουάρ, εργαλεία κηπουρικής και πλήρης εξοπλισμός κήπου, τεχνολογία σκίασης, ηλεκτρικά είδη, εξοπλισμός κουζίνας, είδη υγιεινής, φωτισμού, εξοπλισμός και τεχνολογία γραφείου, διακόσμηση, έπιπλα, ενεργειακά συστήματα-σώματα-τεχνολογία, κλπ. 

Το Ελληνικό Εθνικό Περίπτερο θα είναι 40μ2 –με δυνατότητα μεγαλύτερης έκτασης ανάλογα με το ενδιαφέρον- σε κεντρικό σημείο του Hall, τύπου νησίδας με διαδρόμους σε κάθε πλευρά. Θα φιλοξενήσει 8 stand εταιριών και Φορέων, τα 4 γωνιακά με 2 πλευρές πρόσοψης και τα 4 ενδιάμεσα με 1 πλευρά πρόσοψης, με έκταση 5μ2 το κάθε ένα (2,50μ2 πρόσοψη Χ 2μ) και περιλαμβάνει info desk, ράφια και τραπέζι συνάντησης με καρέκλες.

Προκειμένου να είναι η εφικτή η συμμετοχή ενδιαφερομένων στη σημαντική αυτή Εκθεση με βάση και τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες, διαμορφώσαμε το κόστος σε προσιτό επίπεδο:

Γωνιακό stand (με 2 πλευρές πρόσοψης): 3.250€ + ΦΠΑ

Ενδιάμεσο stand (1 πλευρά πρόσοψης): 2.750€ +ΦΠΑ

Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνεται η παροχή ρεύματος και φωτισμού, τα γραφικά με το λογότυπο, η επικοινωνιακή προώθηση του Περιπτέρου.

Επίσης, αξίζει να τονισθεί ότι στην ΙΗΜ επιτρέπεται η λιανική πώληση και σύμφωνα με την εμπειρία από προηγούμενες διοργανώσεις μεγάλο μέρος ή και το σύνολο του κόστους συμμετοχής μπορεί να καλυφθεί με τον μεγάλο αριθμό πωλήσεων που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του 7ημέρου της Εκθεσης. 

Προσκαλούμε Δήμους, Περιφέρειες και Περιφερειακές Ενότητες όπως αναλάβουν ένα ή περισσότερα stand στο Ελληνικό Εθνικό Περίπτερο στην ΙΗΜ 2018 για να προβάλουν εταιρίες της περιοχής τους στηρίζοντας ενεργά την εξωστρέφειά τους.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ