ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΙΛΟΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ APP4INNO ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ
03/09/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 


 

 
 


 

 

Δράμα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στην τελική φάση μπαίνει ο διαγωνισμός για την κατάθεση πιλοτικών δράσεων του προγράμματος APP4INNO για την υποστήριξη επιχειρήσεων του πρωτογενούς τομέα

 

 

Στην τελική φάση μπαίνει για τις επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα της Δράμας ο διαγωνισμός που έχει ξεκινήσει για την κατάθεση πιλοτικών δράσεων στο πρόγραμμα APP4INNO.

 

Το Επιμελητήριο Δράμας υλοποιεί το πρόγραμμα App4Inno –Καθιέρωση και Προώθηση Νέων Προσεγγίσεων και Εργαλείων για την Ενδυνάμωση της Ανταγωνιστικότητας και Καινοτομίας του Πρωτογενή τομέα στην Νοτιοανατολική Ευρώπη”.  Το πρόγραμμα έχει εγκριθεί στο πλαίσιο του κοινοτικού προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας «Νοτιοανατολική Ευρώπη» (SEE).

 

Ο κύρος στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση κοινών μεθόδων και αποτελεσματικών εργαλείων για την ενθάρρυνση των νέων τεχνικών για την ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας των ΜΜΕ στον πρωτογενή τομέα στις χώρες την Νοτιοανατολικής Μεσογείου, με τη δημιουργία ενός πλαισίου που θα βοηθήσει τις ΜΜΕ να ερευνήσουν τη σύγχρονη τεχνολογία σαν ένα εργαλείο για την ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητάς τους στις διεθνείς αγορές.

 

Η δράση που υλοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος καλεί τις επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα της Δράμας να καταθέσουν έξυπνες ιδέες και τις πιλοτικές τους δράσεις που υλοποιούν στην επιχείρησή τους. Οι προτάσεις που θα κατατεθούν θα αξιολογηθούν από τεχνοκράτες του προγράμματος και θα συγκριθούν με παρόμοιες προτάσεις από άλλες χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Οι καλύτερες προτάσεις θα δημοσιοποιηθούν σε ένα παν-Ευρωπαϊκό επιχειρηματικό δίκτυο.

 

Με την υλοποίηση του προγράμματος προσφέρεται στις επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα μια ευκαιρία να γνωρίσουν νέες μεθόδους παραγωγής και προώθησης προϊόντων τους σε ένα πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας «Νοτιοανατολική Ευρώπη» είναι ένα διακρατικό πρόγραμμα συνεργασίας και η γνώση και εμπειρία καλών πρακτικών από τους άλλους εταίρους θα αποτελέσει ένα θετικό πλεονέκτημα για τις Δραμινές επιχειρήσεις.

 

Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων είναι η 15η Σεπτεμβρίου 2013 ενώ όσοι επιχειρηματίες επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Αλκη Παπαδημητρίου στο Επιμελητήριο Δράμας στο τηλέφωνο 25210-55160.

 

 

Για το Επιμελητήριο Δράμας

Ο Πρόεδρος

Στέφανος Α. Γεωργιάδης

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ