ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
14/09/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Δράμα, 11 Σεπτεμβρίου 2015

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Εκδήλωση με το Δημοσιογράφο Μιχάλη Ιγνατίου

 

 

Το Επιμελητήριο Δράμας φιλοξενεί τον Δημοσιογράφο κ. Μιχάλη Ιγνατίου για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του, σε μια ανοικτή εκδήλωση την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίουκαι ώρα 19:00 στο Επιμελητήριο Δράμας, Λ. Λαμπριανίδη 40.

 

Ο Μιχάλης Ιγνατίου είναι ανταποκριτής του Mega και του Έθνους στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Συνεργάζεται επίσης με τον Φιλελεύθερο της Λευκωσίας και το Mega Κύπρου. Είναι συγγραφέας των βιβλίων "Το Σεμινάριο της Ρώμης" (εκδόσεις Ποντίκι), "Τα μυστικά αρχεία του Κίσιντζερ", με τον Κώστα Βενιζέλο, και "Σχέδιο Ανάν - Το μυστικό παζάρι", μαζί με τους Κώστα Βενιζέλο και Νίκο Μελέτη, "Ίμια: Τα απόρρητα τηλεγραφήματα των Αμερικανών", με τον Αθανάσιο Έλλις, και "CIA: Ο απόρρητος φάκελος του Ανδρέα", με τον καθηγητή Μάριο Ευρυβιάδη. Επίσης βοήθησε, κυρίως στο θέμα της έρευνας, στη συγγραφή του βιβλίου "Ποιος επιτέλους κυβερνά αυτή τη χώρα;" του Κώστα Παπαϊωάννου . Είναι μέλος ερευνητικής ομάδας, η οποία ασχολείται συστηματικά με τον αποχαρακτηρισμό εγγράφων του Λευκού Οίκου, του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και της CIA. Ήταν μέλος της ­ομάδας ερευνητών που αποκάλυψε χιλιάδες σελίδες. Το τελευταίο του έργο τιτλοφορείται «Τρόικα, ο δρόμος προς την καταστροφή» κι έχει εκδοθεί από τις Εκδόσεις Λιβάνη.

 

 

 

Για το Επιμελητήριο Δράμας

Ο Πρόεδρος

Στέφανος Α. Γεωργιάδης

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ