ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
18/09/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση


                   

 

Δράμα, 17 Σεπτεμβρίου 2015

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ  ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΡΑΜΑΣ

 

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Δράμας, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «ΤΡΟΪΚΑ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ», του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μιχάλη Ιγνατίου. Ο συγγραφέας αναφέρθηκε στο πόνημα του με στοιχεία που αποκαλύπτουν τις δύσκολες στιγμές που βίωσε η χώρα την περίοδο 2008 -2010, σχετικά με την οικονομική κρίση, καθώς επίσης και τα γεγονότα που αφορούσαν τους χειρισμούς της από τις ελληνικές κυβερνήσεις της περιόδου. Απάντησε σε πολλές ερωτήσεις του κοινού που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, με τον γνωστό εμπεριστατωμένο και αξιόπιστο τρόπο του.   Ως γνωστόν ο Μιχάλης Ιγνατίου είναι ένας από τους 12 δημοσιογράφους που έχουν διαπίστευση στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο καθώς επίσης είναι και μέλος ερευνητικής ομάδας, η οποία ασχολείται συστηματικά με τον αποχαρακτηρισμό εγγράφων του Λευκού Οίκου, του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και της CIA.  Την εισαγωγή στην παρουσίαση του βιβλίου έκανε ο δημοσιογράφος κ. Τάσος Παπαδόπουλος.

Τον Μιχάλη Ιγνατίου καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας. Τον ευχαρίστησε θερμά για την τιμή που έκανε στο Επιμελητήριο Δράμας, να αποδεχθεί την πρόσκληση παρουσίασης του έργου του στο δραμινό κοινό. Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χρ. Μαμσάκος και ο τ. Βουλευτής Καβάλας κ. Γιώργος Καλαϊτζής.     


Για το Επιμελητήριο Δράμας
Ο Πρόεδρος
Στέφανος Α. Γεωργιάδης

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ