ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επισυναπτόμενα Αρχεία (κάντε κλικ στους μπλε συνδέσμους)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ
07/10/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

 

Το Επιμελητήριο Δράμας στο πλαίσιο υλοποίησης του Στρατηγικού Έργου “Smart Specialization”, το οποίο συγχρηματοδοτείταιαπό το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα - Βουλγαρία 2007-2013», και συγκεκριμένα της Δράσης 4.2 “Διασυνοριακά Βραβεία Επιχειρηματικότητας”, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργάνωσε Ανοιχτό Διαγωνισμό Νέων Καινοτόμων Ιδεών για Επιχειρηματίες και Νέους Ερευνητές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. OΔιαγωνισμός προς κάθε νέο επιχειρηματία και ερευνητή (φυσικό πρόσωπο ή εταιρεία), είχε ως θεμελιώδες κριτήριο την κάλυψη των στόχων της στρατηγικής για την Έξυπνη Εξειδίκευση στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας και των στόχων της οικονομικής ανάπτυξης για την Διασυνοριακή Συνεργασία Ελλάδας – Βουλγαρίας.

 

 

Στον Διαγωνισμό βράβευσης της Επιχειρηματικότητας για νέους - καινοτόμους ερευνητές και επιχειρηματίες, υποβλήθηκαν αρκετές προτάσεις νέων επιχειρηματιών που καλύπτουν έξυπνα τις προτεραιότητες έξυπνης εξειδίκευσης, ενώ διακρίθηκαν οι πέντε (5) καλύτερες ιδέες προς βράβευση. Η Επιτροπή Διαγωνισμού του Επιμελητηρίου Δράμας, θα βραβεύσει τις πέντε (5) πιο ελκυστικές προτάσεις «Έξυπνης Εξειδίκευσης», σύμφωνα με την πλήρωση των κριτηρίων του Διαγωνισμού, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ, στην Θεσσαλονίκη, την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 10:00.

 

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης  θα παρουσιαστούν οι βραβευθέντες επιχειρηματικές ιδέες, οι οποίες θα λάβουν Βεβαίωση Διάκρισης, καθώς και εξειδικευμένη υποστήριξη από επιλεγμένους συμβούλους σε θέματα «Έξυπνης Εξειδίκευσης». Συγκεκριμένα στις πέντε (5) βραβευθέντες νεοφυείς επιχειρήσεις θα παραχθεί συμβουλευτική υποστήριξη ή υποστήριξη στην σύνταξη ενός επιχειρηματικού σχεδίου (BusinessPlan) και ενός σχεδίου προώθησης / προβολής  (MarketingPlan) (σύνολο 5 Βραβεία).

 

 

Στέφανος Γεωργιάδης

 

Πρόεδρος

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ