ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση Βρυξέλλες - καινοτομία
22/01/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

 

Δράμα 22 Ιανουαρίου 2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι, ο Πρόεδρος κ. Στέφανος Γεωργιάδης, το διάστημα 23-25 Ιανουαρίου 2019, θα επισκεφθεί την Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής & Αστικής Πολιτικής (DG REGIO) στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (European Commission), για συνάντηση εργασίας με την προϊσταμένη  της Μονάδας D2  του προγράμματος Interreg- Συνοριακής Συνεργασίας  των εσωτερικών συνόρων της ΕΕ, κυρία Nathalie Verschelde καθώς και άλλους υπηρεσιακούς κοινοτικούς παράγοντες. Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν κυρίως το πρόγραμμα Ελλάδα-Βουλγαρία, καθώς επίσης και την πρόβλεψη των διαδικασιών για το τρέχον εξάμηνο, ενόψει των προσεχών Ευρωεκλογών που θα διεξαχθούν τον Μάιο. 

 

Επίσης ο Πρόεδρος θα συνοδεύσει & δύο επιχειρήσεις από την Δράμα (μία στο χώρο της συσκευασίας τροφίμων και μία στο χώρο της αγροτοδιατροφής) οι οποίες αξιολογήθηκαν από την Commission και επιλέχθηκαν ανάμεσα σε πολλές υποψηφιότητες από όλη την χώρα,  για την έρευνα & την παραγωγή   καινοτόμου προϊόντος.  Οι επιχειρήσεις κλήθηκαν να συμμετέχουν σε σεμινάριο που αφορά τα χρηματοδοτικά εργαλεία στην καινοτομία και κυρίως to πρόγραμμα HORIZON 2020.

 

Μετά  το πέρας των συναντήσεων το Επιμελητήριο Δράμας θα ενημερώσει σχετικά για τα αποτελέσματα.

 

 

 

 

 

  

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ