αρχική σελίδα
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΩΣ ΤΗΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ
29/05/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ
Share |

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΩΣ ΤΗΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ 

ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΡΑΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 η επίσημη επίσκεψη της Πρέσβεως της Σλοβακίας στης Ελλάδα, κυρίας Iveta Hricova στο Επιμελητήριο Δράμας, συνοδευόμενη  από την  επικεφαλής της Οικονομικής Διπλωματίας της Πρεσβείας κυρία Simona Kozmova, τον κύριο Tibor Bucek Διευθυντή του Οργανισμού Επενδύσεων και Ανάπτυξης Εμπορίου (SARIO) και τον κ. Adam Kalina Σύμβουλο σε θέματα προώθησης εξαγωγών του οργανισμού SARIO.

Την Πρέσβη και την Σλοβακική αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας Στέφανος Γεωργιάδης μαζί με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και δραμινούς επιχειρηματίες. 

Η συνάντηση εργασίας που ακολούθησε, εξέτασε τις δυνατότητες επενδύσεων και συνεργασίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, όπως η Αγροτοδιατροφή, η Οινοποιία, η Βιομηχανία Πλαστικών, η υψηλή τεχνολογία, οι υπηρεσίες & ο Τουρισμός. Εκφράσθηκε επίσης η πρόθεση για συνεργασία του Επιμελητηρίου Δράμας με Σλοβακικά Επιμελητήρια στα πλαίσια του INTERREG Europe καθώς και της πρωτοβουλίας του Δούναβη. Οι επιχειρηματίες μέλη του Επιμελητήριου Δράμας παρουσίασαν την δραστηριότητα τους στην Σλοβακική αντιπροσωπεία.  

Τόσο η κυρία Πρέσβης όσο και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας, που είναι και υπεύθυνος σε θέματα εξωστρέφειας & Διεθνών Σχέσεων της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, εκφράσανε την βούληση για κοινή προσπάθεια ανάπτυξης οικονομικών σχέσεων ανάμεσα σε επιχειρήσεις της Δράμας με αντίστοιχες της Σλοβακίας, καθώς επίσης και κοινές δράσεις προώθησης της επιχειρηματικότητας.

Η Πρέσβης της & η Σλοβακική αντιπροσωπεία, με την λήξη της συνεδρίασης παρέθεσαν δοκιμή γευσιγνωσίας τυριών και κρασιού της περιοχής τους, ενώ ακολούθησε και παράθεση από τον Πρόεδρο & την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Δράμας, γεύματος φιλοξενίας με κουζίνα βασισμένη σε δραμινά παραγόμενα προϊόντα. 

Στέφανος Γεωργιάδης

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δράμας

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Επενδυτικά Προγράμματα
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Έλεγχος Εγκυρότητας Πιστοποιητικού
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα