ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΩΣ ΤΗΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ
29/05/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΩΣ ΤΗΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ 

ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΡΑΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 η επίσημη επίσκεψη της Πρέσβεως της Σλοβακίας στης Ελλάδα, κυρίας Iveta Hricova στο Επιμελητήριο Δράμας, συνοδευόμενη  από την  επικεφαλής της Οικονομικής Διπλωματίας της Πρεσβείας κυρία Simona Kozmova, τον κύριο Tibor Bucek Διευθυντή του Οργανισμού Επενδύσεων και Ανάπτυξης Εμπορίου (SARIO) και τον κ. Adam Kalina Σύμβουλο σε θέματα προώθησης εξαγωγών του οργανισμού SARIO.

Την Πρέσβη και την Σλοβακική αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας Στέφανος Γεωργιάδης μαζί με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και δραμινούς επιχειρηματίες. 

Η συνάντηση εργασίας που ακολούθησε, εξέτασε τις δυνατότητες επενδύσεων και συνεργασίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, όπως η Αγροτοδιατροφή, η Οινοποιία, η Βιομηχανία Πλαστικών, η υψηλή τεχνολογία, οι υπηρεσίες & ο Τουρισμός. Εκφράσθηκε επίσης η πρόθεση για συνεργασία του Επιμελητηρίου Δράμας με Σλοβακικά Επιμελητήρια στα πλαίσια του INTERREG Europe καθώς και της πρωτοβουλίας του Δούναβη. Οι επιχειρηματίες μέλη του Επιμελητήριου Δράμας παρουσίασαν την δραστηριότητα τους στην Σλοβακική αντιπροσωπεία.  

Τόσο η κυρία Πρέσβης όσο και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας, που είναι και υπεύθυνος σε θέματα εξωστρέφειας & Διεθνών Σχέσεων της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, εκφράσανε την βούληση για κοινή προσπάθεια ανάπτυξης οικονομικών σχέσεων ανάμεσα σε επιχειρήσεις της Δράμας με αντίστοιχες της Σλοβακίας, καθώς επίσης και κοινές δράσεις προώθησης της επιχειρηματικότητας.

Η Πρέσβης της & η Σλοβακική αντιπροσωπεία, με την λήξη της συνεδρίασης παρέθεσαν δοκιμή γευσιγνωσίας τυριών και κρασιού της περιοχής τους, ενώ ακολούθησε και παράθεση από τον Πρόεδρο & την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Δράμας, γεύματος φιλοξενίας με κουζίνα βασισμένη σε δραμινά παραγόμενα προϊόντα. 

Στέφανος Γεωργιάδης

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δράμας

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ