ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εκθεση 85η ΔΕΘ
04/08/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

 

 

 

Δράμα 4 Αυγούστου 2020

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει τα μέλη του ότι, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων ( ΚΕΕΕ), και εφόσον δεν υπάρξει επιδείνωση της Πανδημίας και απαγόρευση εκθέσεων, έχει την βούληση να συμμετάσχει στην 85η ΔΕΘ  που διοργανώνεται από 5 έως και 13 Σεπτεμβρίου 2020.

 

Στην 85η ΔΕΘ,  συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα η Γερμανία. Για τις επιχειρήσεις  – μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να συμμετέχουν με δικό τους περίπτερο στην 85η ΔΕΘ το κόστος ανά τ.μ. ανέρχεται στο ποσό των €17 πλέον ΦΠΑ και περιλαμβάνει: την παραχώρηση του εκθεσιακού χώρου, το κόστος κλιματισμού, το κόστος γενικής φύλαξης, το κόστος γενικής καθαριότητας, το κόστος της γενικής εξωτερικής σήμανσης των Περιπτέρων. Οποιαδήποτε επιπλέον κατασκευή – ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού από τα Επιμελητήρια ή τις επιχειρήσεις θα επιβαρύνει τους χρήστες, σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της ΔΕΘ (εξοπλισμένος χώρος – δομή τύπου 2: 17,00 € πλέον ΦΠΑ).

 

Τα κόστη μετάβασης και διαμονής των συμμετεχόντων θα καλυφθούν από τους ίδιους.

 

Παράλληλα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαθέσουν προς πώληση τα προϊόντα τους στο χώρο της έκθεσης, εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

 

Τυπικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στην έκθεση είναι:

 

  • Να είναι ταμειακώς ενήμερες στο Επιμελητήριο
  • Παρουσία εκπροσώπου της επιχείρησης-μέλους στο περίπτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας δεδομένου των συγκεκριμένων τετραγωνικών μέτρων (40).

 

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 85η ΔΕΘ καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ccidrama@dramanet.gr. ή στο τηλέφωνο 2521022750 για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. Υπεύθυνος  Χ. Αλεξανδρίδης.

 

Για τα κατασκευαστικά θέματα, καθώς επίσης και για τον επιπλέον-συμπληρωματικό εξοπλισμό οι ενδιαφερόμενοι (Επιμελητήρια ή επιχειρήσεις) μπορούν να  επικοινωνούν με την κα Μαρία Σιδηροπούλου του τμήματος Εξυπηρέτησης Εκθετών ΔΕΘ-HELEXPO (τηλ. 2310297572, Fax 2310297625 και email:  orderstif@expowork.gr ή mariasid@expowork.gr).

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ