ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


Ενημερωτικό
07/09/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

 

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Δράμας «ΔΡΑΣΗ» λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2013. Είναι ενταγμένο στο δίκτυο Κέντρων Πρόληψης  του Εθνικού Φορέα – ΟΚΑΝA. Αναπτύσσει δράσεις με στόχο την πρωτογενή πρόληψη και την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας.

 

Η Προαγωγή Της Ψυχοκοινωνικής Υγείας όλων των πολιτών του Νομού Δράμας είναι βασική προτεραιότητα μας.

 

Για τον σκοπό αυτό το κέντρο μας υλοποιεί προγράμματα τα οποία στοχεύουν στην πρόληψη κάθε μορφής εξάρτησης, όπως είναι η εξάρτηση από τα ναρκωτικά , το αλκοόλ. Το διαδίκτυο, τον τζόγο, το κάπνισμα.

 

Επίσης δίνεται η δυνατότητα μέσα από ατομικές συναντήσεις, καθώς και μέσα από δημιουργία ομάδων, η διαχείριση οποιοδήποτε προβλήματος που δεν έχει σχέση με προβλήματα εξάρτησης. Παρέχεται η δυνατότητα συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης σε θέματα που έχουν να κάνουν με την διαχείριση του άγχους και άλλων συναισθημάτων, συγκρούσεων και επικοινωνίας στην οικογένεια, βελτίωση της συντροφικής σχέσης, κ.α.

 

Η ΔΡΑΣΗ, επίσης, πραγματοποιεί βιωματικές ομάδες με γονείς που στόχο έχουν την ενίσχυση του γονεϊκού ρόλου. Άλλωστε, οι σχέσεις και η επικοινωνία που αναπτύσσονται μέσα στην οικογένεια επηρεάζουν και διαμορφώνουν κάθε μέλος της και τον τρόπο που αυτό θα σταθεί στις προκλήσεις της καθημερινότητας.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 25210-30053 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση drasidrama@gmail.com. Παρακαλούμε να ενημερώσετε και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου σας.

 

Όλες οι υπηρεσίες του Κέντρου προσφέρονται δωρεάν.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ