ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


Δήλωση του Προέδρου Στέφανου Γεωργιάδη για την υπογραφή της ΚΥΑ για την πληρωμή του 4-12% των ετών 2010-2015 στις επιχειρήσεις της περιοχής μας.
17/09/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσω ότι υπογράφηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση από τους αρμόδιους υπουργούς για την αναδρομική ισχύ της επιδότησης εργασίας του 12% για τις επιχειρήσεις της Θράκης και 4% για τις επιχειρήσεις της Ανατολικής Μακεδονίας. Αναμένουμε άμεσα το ΦΕΚ. 

Τα ποσά (από 2010 έως 2015) που αναμένουν οι επιχειρήσεις , θα αποδοθούν σε αυτές συμψηφιστικα με τρέχουσες εισφορές ή οφειλές σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Το Επιμελητήριο Δράμας δικαιώθηκε για τον πολυετή αγώνα του μαζί με τα άλλα Επιμελητήρια της Περιφέρειας. Ως Πρόεδρος εκφραζω  τις ευχαριστίες μου στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την ηγεσία των  Υπουργείων Οικονομίας & Εργασίας που δώσανε λύση σε ένα μακροχρόνιο ζήτημα των επιχειρήσεων της περιοχής μας. Συνεχίζουμε την διεκδίκηση μας  για την διατήρηση του συγκεκριμένου ειδικού κινήτρου  που στηρίζει τις θέσεις εργασίας σε μια ισότιμη βάση στο σύνολο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ. 

Στέφανος Γεωργιάδης 

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δράμας

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ