ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επισυναπτόμενα Αρχεία (κάντε κλικ στους μπλε συνδέσμους)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ)
13/01/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

 

Το Κέντρο πρόληψης Εξαρτήσεων και προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής υγείας, «ΔΡΑΣΗ» με αφορμή τις νέες ειδικές καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί  στον τομέα της αγοράς και με γνώμονα πάντα την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας της Δραμινής κοινωνίας, σχεδιάζει διαδικτυακές συναντήσεις ( webex, zoom, skype )   με ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιοκτήτες εμπορικών καταστημάτων.

 

Στόχος των συναντήσεων αυτών είναι  η δημιουργία  μικρών ομάδων  για την  ψυχολογική υποστήριξη  και ενδυνάμωση των ατόμων που θα συμμετέχουν στις ομάδες αυτές.

 

Οι συναντήσεις αυτές θα διαπραγματεύονται θέματα που έχουν να κάνουν με την υποστήριξη και την ενδυνάμωση του επαγγελματικού τους ρόλου, την διαχείριση συναισθημάτων όπως άγχος , θυμός , φόβος ,απώλεια κ.α., την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης, την διαχείριση συγκρούσεων στον επαγγελματικό αλλά και στον οικογενειακό χώρο , και άλλες που μπορεί να προκύψουν στην πορεία.

 

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτές τις συναντήσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο του κέντρου μας το οποίο είναι 2521030053, καθημερινά από τις 9:00 -14:00, ή μπορούν να στείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση drasidrama@gmail.com.

 

Οι μέρες, οι ώρες, καθώς και ο αριθμός αυτών των συναντήσεων θα καθοριστούν μετά από συμφωνία με  τους  ενδιαφερόμενους.

 

Εάν κάποιοι δεν θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτές τις ομάδες, αλλά επιθυμούν ατομική συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη μπορούν να επικοινωνήσουν στο ίδιο τηλέφωνο και στην ίδια διεύθυνση για τον καθορισμό ατομικού ραντεβού( τηλεφωνικό ή διαδικτυακό).

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ