ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επισυναπτόμενα Αρχεία (κάντε κλικ στους μπλε συνδέσμους)
SWOT Analysis - Best Practices Greek-1
Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης SWOT

Ενημέρωση για τα αποτελέσματα του έργου JOP Black Sea Basin Programme 2014-2020 «TEAWAY: Προώθηση του τσαγιού ως προϊόν ανάπτυξης της οικονομικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας» και αποστολή ερωτηματολογίου προς συμπλήρωση
22/01/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

 

Το Επιμελητήριο Δράμας υλοποιεί το έργο JOP Black Sea Basin Programme 2014-2020  με τίτλο: «Προώθηση του τσαγιού ως προϊόν ανάπτυξης της οικονομικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας» και ακρώνυμο: TEAWAY» που εστιάζει στον αγροτικό τομέα της Περιοχής της Μαύρης Θάλασσας και συγκεκριμένα στη παραγωγή και προώθηση του Τσαγιού. Βασική επιδίωξη του έργου ήταν η διαμόρφωση ενός ισχυρού brand name που θα συνέδεε την περιοχή της Μαύρης θάλασσας με το τσάι που παράγεται σε αυτήν. Ως εκ τούτου ανέδειξε την βιολογική καλλιέργεια του τσαγιού του βουνού ως ένα δυναμικό παραγωγικό κλάδο για την περιοχή μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.

 

 

Στο πλαίσιο του έργου ολοκληρώθηκε η έρευνα SWOT που αφορά τον κλάδο των Αρωματικών και Φαρμακευτικών φυτών και σας την κοινοποιούμε παρακάτω. Παράλληλα, θα βρείτε συνημμένο ένα ερωτηματολόγιο για τις τυχόν δικές σας παρατηρήσεις, σχόλια ή προσθήκες που θα μας βοηθούσαν να ολοκληρώσουμε με βέλτιστο τρόπο την παραγόμενη έρευνα.

 

Παρακαλούμε για την δική σας συμμετοχή και τη αποστολή του συμπληρωμένου ερωτηματολογίου έως τις 29.1.2021 στο email του Επιμελητηρίου Δράμας: euprojects@dramanet.gr, υπόψη της κας Χατζηβαρύτη Ιώς (Υπεύθυνη Έργου).

 

 

Ερωτηματολόγιο online

https://forms.gle/DRWv1j17g3xHrtAk7

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ