Κύριοι,
Μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου σεμιναρίων του Προγράμματος Κατάρτισης “ΜΕΙΩΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ”, η Εταιρεία Έρευνας, Εκπαίδευσης, Καινοτομίας και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Μεσογειακό Ινστιτούτο Μάθησης ανακοινώνει την έναρξη του 2ου κύκλου σεμιναρίων.
Το πρόγραμμα αποσκοπεί στη διασφάλιση της ποιότητας, την προσφορά ασφαλών υπηρεσιών και προϊόντων και την προστασία καταναλωτή και προσωπικού σε επιχειρήσεις εστίασης. Καταρτίζει τους υπεύθυνους λειτουργίας σε γενικά και σε ειδικά θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, χώρων και προσωπικού στην εποχή του κορονοϊού, σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της κουζίνας, του σερβιρίσματος, και γενικά της λειτουργίας χώρων εστίασης.
Η διάρκεια του Προγράμματος είναι 4 ώρες. Προθεσμία εγγραφής η Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021. Το κόστος συμμετοχής είναι 35€ για τα μέλη τοπικών Συλλόγων Επιχειρήσεων Εστίασης και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ).
Μετά το πέρας του Προγράμματος θα δοθεί ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ των αποκτηθέντων προσόντων στην ΜΕΙΩΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ.
Πληροφορίες και εγγραφή: https://eloris.gr/nea-aitisi-estiasis
Παρακαλώ κοινοποιήστε τη πρόσκληση στα μέλη σας που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης, σε περίπτωση που ενδιαφέρονται το άνοιγμα της εστίασης να τους βρει πανέτοιμους!
με εκτίμηση,
Μαρία Α. Ευστρατίου
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια
Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Λόφος Πανεπιστημίου, Μυτιλήνη 811 00
Editor: Journal of Water and Health, IWA Publishing
Τηλ: 22510 36815, Φαξ: 22510 36809
email: efstratiou@aegean.gr
|