ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επισυναπτόμενα Αρχεία (κάντε κλικ στους μπλε συνδέσμους)
Κοστολόγιο Perimeter Protection 2022

Perimeter Protection / Εξασφαλίστε έκπτωση συμμετοχής έως 14 Απριλίου!!
11/03/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Η Perimeter Protection, η οποία θα πραγματοποιηθεί 18 έως 20 Ιανουαρίου 2022 στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο της Νυρεμβέργης, συνδυάζει με μοναδικά εκτενή και πρακτικό τρόπο συστήματα περιμετρικής προστασίας χώρου κι ασφάλειας κτιρίων. Η  Perimeter Protectionαποτελεί τη μοναδική έκθεση που παρουσιάζει τις τελευταίες καινοτομίες κι εξελίξεις στα ηλεκτρονικά και μηχανικά προϊόντα και συστήματα για περίφραξη, κάμερες παρακολούθησης, έλεγχο πρόσβασης και προστασία κτιρίου συγκεντρωμένα σε ένα μέρος. Η διαρκώς κατακόρυφα αυξανόμενη συμμετοχή επισκεπτών κι εκθετών έχει εδραιώσει πια τη θέση της ως μεγαλύτερη κλαδική έκθεση της Ευρώπης.

 

 

 

Κατηγορίες προϊόντων

Η Perimeter Protection παρουσιάζει ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας για περιμετρική προστασία κι ασφάλεια κτιριακών εγκαταστάσεων στον εμπορικό, δημόσιο κι ιδιωτικό τομέα, και συγκεκριμένα τις παρακάτω ομάδες προϊόντων.

  • Περιφράξεις και συστήματα περίφραξης
  • Πύλες και συστήματα ελέγχου πρόσβασης κεντρικής εισόδου
  • Ηλεκτρονικά συστήματα συναγερμού
  • Εξωτερικός φωτισμός
  • Βαλλιστικά προστατευτικά προϊόντα και συστήματα
  • Τεχνολογία drone, συστήματα ανίχνευσης κι άμυνας
  • Εργαλεία/μηχανήματα

·         Επίσημοι φορείς, υπηρεσίες, σύνδεσμοι, εκδότες

 

 

 

Για πρώτη φορά το 2022, το U.T.SECSummit for Drones, Unmanned Technologies & Securityθα ενσωματωθεί στην Perimeter Protection ως ειδικός τομέας. Αντιπροσωπεύει το μέλλον των μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων με επίκεντρο τη χρήση τους από φορείς της ασφάλειας.

 

 

 

 

Γίνετε κι εσείς μέλος μιας ομάδας εξαιρετικά εξειδικευμένων εκθετών που παρουσιάζουν λύσεις ασφαλείας, προστατευτικά μέτρα καθώς κι ενεργητικά και παθητικά συστήματα ασφαλείας. Ενημερωθείτε για καινοτομίες, μοιραστείτε πληροφορίες με τους εμπορικούς επισκέπτες του εμπορίου και γνωρίστε τους μελλοντικούς πελάτες σας. Η ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΙΟΔΟΣ στην επιχειρηματική σας επιτυχία.

 

 

 

5 reasons for participating in Perimeter Protection

1.       Η έκθεση επικεντρώνεται στον αναπτυσσόμενο κλάδο προστασία, συστημάτων περίφραξης κι ασφάλειας κτιρίων . Περισσότεροι από 4,200 αξιωματικοί ασφαλείας από τις τοπικές κι υπεραστικές μεταφορές, αεροδρόμια, γήπεδα ποδοσφαίρου, βιομηχανικές μονάδες, μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, αστυνομία, ένοπλες δυνάμεις, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές υπηρεσιών κτιρίου αναζητούν κάθε δύο χρόνια ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην περιμετρική προστασία χώρου κι ασφάλεια κτιριακών εγκαταστάσεων. Αξιοποιήστε κι εσείς την ευκαιρία να δημιουργήσετε νέες επαγγελματικές επαφές το 2022.

2.       Πολύ εξειδικευμένοι επισκέπτες.

Σε συνδιοργάνωση με κορυφαίους κλαδικούς Συνδέσμους, όπως η VfS (Σύνδεσμος για Τεχνολογία Ασφάλειας) και την Quality Association for Metal Fence Technology (Σύνδεσμος Ποιότητας για Τεχνολογία Μεταλλικών Περιφράξεων), η έκθεση ανταποκρίνεται ιδανικά στις ανάγκες κι απαιτήσεις του κλάδου ασφάλειας. Το νέο Specialist Forumστην Perimeter Protection 2022 προσφέρει σε εταιρίες κι οργανισμούς την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και την τεχνογνωσία τους στην περιμετρική προστασία, τεχνολογία περιφράξεων κι ασφάλεια κτιρίων σε εμπορικούς επισκέπτες κι άλλους συμμετέχοντες. Έτσι ως εκθέτες μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έρθετε σε επαφή με τους κορυφαίους λήπτες αποφάσεων.

3.       Έκθεση τάσεων με φανταστικό ξεκίνημα

Τα νούμερα της τελευταίας διοργάνωσης αποδεικνύουν ότι ο κλάδος περίμενε μια εξειδικευμένη έκθεση για την «ενεργητική και παθητική προστασία χώρου». Ακόμη και η έκτη διοργάνωση της Perimeter Protection το 2020, έκλεισε με νούμερα που ξεπερνούσαν το μέσο όρο. 97% των επισκεπτών δήλωσαν ικανοποιημένοι με τη διοργάνωση ενώ 93% των επισκεπτών συμμετέχουν στη λήψη αγοραστικών αποφάσεων για λογαριασμό της εταιρίας τους. Παρουσιάστε λοιπόν τα προϊόντα και τις λύσεις σας σε αυτήν την έκθεση τάσεων για φράχτες, πύλες κι εξοπλισμό ασφαλείας το 2022.

4.       Εστίαση σε ολοκληρωμένες λύσεις

Η ανάγκη για ασφάλεια κι ως εκ τούτου η επένδυση σε συστήματα συναγερμού, κάμερες παρακολούθησης, έλεγχο πρόσβασης, συστήματα κλειδώματος και περίφραξης αυξάνεται σε όλο τον κόσμο. Στην Perimeter Protection στη Νυρεμβέργη, αρχιτέκτονες, αγοραστές, σχεδιαστές, εγκαταστάτες και υπεύθυνοι ασφαλείας αποκτούν μια μοναδικά ολοκληρωμένη εικόνα της αγορά που περιλαμβάνει λύσεις για την ασφάλεια κτιρίων, κυρίως  λύσεων που συνδυάζουν με έξυπνο τρόπο συστήματα περίφραξης και ηλεκτρονικά. Ενισχύστε και τη νέα σας επιχείρηση - με παρουσίαση προϊόντων σε αυτό το κορυφαίο περιβάλλον.

5.       Η τέλεια πλατφόρμα για διάλογο και νέες επαφές.

Μπορείτε να αξιοποιήσετε την Perimeter Protection για να αναπτύξετε νέα target groups, γιατί αποτελεί επίσης το ιδανικό μέρος για εντατική επικοινωνία μακριά από το εκθεσιακό σας περίπτερο. Το Specialist Forum προσφέρει πλήθος ευκαιριών για ανταλλαγή απόψεων ενώ η ανοιχτή και φιλική ατμόσφαιρα είναι ιδανική για την προετοιμασία του εδάφους για αξιόλογες νέες επαφές και συνεργασίες.

 

 

 

 

Συνημμένα σας αποστέλλουμε ενδεικτικό κοστολόγιο συμμετοχής.

 

Για αιτήσεις συμμετοχής που θα συμπληρωθούν έως 14 Απριλίου ισχύει έκπτωση στην τιμή ενοικίου χώρου

 

Ευχαρίστως θα σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε δωρεάν ως αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού Νυρεμβέργης για Ελλάδα και Κύπρο.

 

 

 

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορία

 

 

 

Με εκτίμηση,

 

Παναγιώτου Βάγια

 

 

 

NuernbergMesse Greece & Cyprus SP

 

Κυβέλης 3, 15344 Γέρακας

 

Τηλ. 210 6410405, 210 6090525

 

Φαξ. 210 6410602, 210 6090527

cid:image003.png@01D71674.BB03BA00

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ