ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο και η Παρευξείνια τράπεζα σας προσκαλούν στην κοινή τους εκδήλωση
05/05/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Καλησπέρα σας!

 

 

 

Σας προσκαλούμε στην κοινή  εκδήλωση του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και της Παρευξείνιας Τράπεζας, που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για το έργο, τις δράσεις και τις χρησμοδοτήσεις της Τράπεζας και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Μαΐου στις 16:30.

 

Η Τράπεζα Εμπορίου και Ανάπτυξης Ευξείνου Πόντου (TEAΕΠ ή Παρευξείνια Τράπεζα) είναι διεθνές χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, στο οποίο συμμετέχουν η Αλβανία, η Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, η Βουλγαρία, η Γεωργία, η Ελλάδα, η Μολδαβία, η Ρουμανία, η Ρωσία, η Τουρκία και η Ουκρανία.

 

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η Τράπεζα στηρίζει την οικονομική ανάπτυξη και την περιφερειακή συνεργασία χορηγώντας δάνεια, πιστωτικές γραμμές, συμμετοχές και εγγυήσεις για χρηματοδότηση επιχειρήσεων και εμπορίου στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα στις χώρες-μέλη της.

 

Εάν ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε το έργο της Τράπεζας και τις δυνατότητες χρηματοδότησης της επιχείρησής σας, από την Παρευξείνια Τράπεζα, σας προτείνουμε να δηλώσετε συμμετοχή και να λάβετε πληροφορίες για τα ποσοτικά και τα ποιοτικά κριτήρια τα οποία αναλύει η Τράπεζα για τα έργα και τις επιχειρήσεις που χρηματοδοτεί. 

 

Η Παρευξείνια Τράπεζα προσφέρει ένα πλήρες φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων δανείων, εγγυήσεων και συμμετοχών σε μετοχικά κεφάλαια εταιρειών, τόσο για τις εταιρείες του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα. Κατά κύριο λόγο, οι χρηματοδοτήσεις της Τράπεζας στοχεύουν σε επιχειρήσεις και έργα που έχουν αναπτυξιακό αντίκτυπο στις περιοχές τους και στην οικονομία γενικότερα, όπως η αύξηση της παραγωγικότητας, οι νέες θέσεις εργασίας, τα έσοδα από εξαγωγές, η πράσινη ενέργεια και οι φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες, που μειώνουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κλπ.

 

Χρηματοδοτήσεις με αναπτυξιακό αντίκτυπο σε περισσότερες από μία χώρες έχουν επίσης υψηλή προτεραιότητα για την Τράπεζα.

 

 

 

Σε αντίθεση με τις εμπορικές τράπεζες, η Παρευξείνια δεν έχει ως μοναδικό στόχο την μεγιστοποίηση του κέρδους. Παρέχει μακροπρόθεσμες χρηματοδοτήσεις και μια ποικιλία προϊόντων χρηματοδότησης εμπορίου που αποσκοπούν στη στήριξη των εξαγωγών από τις χώρες μέλη και στην ενίσχυση του περιφερειακού εμπορίου. Λειτουργεί ως συμπληρωματική πηγή χρηματοδότησης, σε συνεχή συνεργασία με άλλους πολυμερείς και εθνικούς αναπτυξιακούς οργανισμούς, και κινητοποιεί πόρους από ιδιώτες επενδυτές μετριάζοντας τον κίνδυνο χωρών και έργων».

 

Περισσότερα για την Παρευξείνια Τράπεζα:

 

https://www.bstdb.org/

 

Δηλώσεις συμμετοχής για την κοινή εκδήλωση της Παρευξείνιας Τράπεζας και του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου:

 

http://hrcc.gr/images/12.pdf

 

Για περισσότερες διευκρινήσεις-πληροφορίες:

 

 

 

Κωνσταντίνος Πορτοκάλης 

 

κιν. +306979267127

 

e-mail:    info@hrcc.gr

 

website: hrcc.gr 

 

 

 

Σοφία Ηλιάδη

 

Hellenic-Russian  Chamber of Commerce

 

Address: 40 Vatatzi Str., 11472 Athens, Greece

 

Tel.: +30 210 6981127

 

E-mail: secretary@hrcc.gr 

 

Website: www.hrcc.gr 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ