ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


Webinar “Doing Business In Poland
14/06/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

 

 

 

Η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί την 12η εκδήλωση της σειράς των εξειδικευμένων ενημερωτικών εξαγωγικών webinars «Doing Business in…– COVID 19 Challenges and Opportunities», τα οποία παρέχουν στοχευμένη πληροφόρηση για στρατηγικές αγορές στόχους.
Μέσω αυτών παρέχεται πολύτιμη πληροφόρηση για την κάθε αγορά-στόχο σε σημαντικούς κλάδους, όπως τα τρόφιμα, τα καταναλωτικά είδη, τα δομικά υλικά και τις νέες τεχνολογίες, ενώ γίνεται ανταλλαγή εμπειριών και σημαντικής τεχνογνωσίας. Πρόκειται για μια ποιοτική υπηρεσία προς τους εξαγωγείς, η οποία κεφαλαιοποιεί τη γνώση και το δίκτυο των στελεχών των Γραφείων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων στις επιτόπιες αγορές και δίδεται άμεσα και εύκολα με ψηφιακό τρόπο προς τις ελληνικές επιχειρήσεις.

 

 

Η  Enterprise Greece  σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βαρσοβία, διοργανώνουν διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο  «Doing Business in Poland  – COVID 19 Challenges and Opportunities», την ερχόμενη Τετάρτη, 16 Ιουνίου και ώρα 15:00.

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ