ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επισυναπτόμενα Αρχεία (κάντε κλικ στους μπλε συνδέσμους)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΝΤΟΡΩΝ 2021-11-08

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρόσκληση σε όποιο ενδιαφερόμενο θέλει να εκπαιδευτεί ως μέντορας σε προγράμματα επιτάχυνσης στο πλαίσιο του Lab.40
08/12/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

Δράμα, 8 / 12 / 2021

 

 

 

Πρόσκληση σε όποιο ενδιαφερόμενο θέλει να εκπαιδευτεί ως μέντορας σε προγράμματα επιτάχυνσης στο πλαίσιο του Lab.40

 

 

 

Η νεοσύστατη δομή επιχειρηματικότητας Lab.40 του Επιμελητηρίου Δράμας ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος Επιχειρηματικού Εργαστήριου Εκπαίδευσης Μεντόρων που απευθύνεται σε επαγγελματίες με αξιόλογη εμπειρία οι οποίοι επιθυμούν να εκπαιδευτούν και να αντιληφθούν τον σημαντικό ρόλο του μέντορα στα προγράμματα επιτάχυνσης και εν γένει στο οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων.

 

 

 

Οι εν δυνάμει μέντορες θα εκπαιδευτούν από εξειδικευμένους συμβούλους επιχειρήσεων σε θέματα στρατηγικής, ανάπτυξης, και βελτίωσης των νεοφυών επιχειρήσεων, στην αξιολόγηση ιδεών, στην παροχή πρακτικών συμβουλών που δημιουργούν συνθήκες ανάπτυξης και βελτίωσης, στην αξιοποίηση των ευκαιριών, στην ανάληψη ρίσκου, και πολλά άλλα.

 

 

 

Αναλυτικότερα, η Δομή Lab.40 αναζητά εθελοντές μέντορες για την επιπρόσθετη και βέλτιστη καθοδήγηση των ομάδων. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες των έμπειρων επαγγελματιών αποτελούν πολύτιμα εργαλεία για τις ομάδες που συμμετέχουν στη δομή και η καθοδήγηση ως εθελοντές μέντορες θα είναι καταλυτική για την εξέλιξη των επιχειρηματικών σχημάτων που θα αναδυθούν μέσα από τη Δομή.

 

 

 

Την Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 17:30, θα πραγματοποιηθεί το Επιχειρηματικό Εργαστήριο Εκπαίδευσης Μεντόρων της Δομής Στήριξης Επιχειρηματικότητας Lab.40 του Επιμελητηρίου Δράμας, διαδικτυακά στην πλατφόρμα του Zoom.

 

 

 

Η Δομή Lab.40 ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Ιούνιο του 2021, έχοντας ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης (Lab.40 Accelerator) και ξεκινώντας τον δεύτερο κύκλου. Νεοφυείς ομάδες με μια πρωτόλεια επιχειρηματική ιδέα ή σκεπτικό που βρίσκονται σε κάποιο αρχικό στάδιο σχεδιασμού και παραγωγής πρωτότυπου προϊόντος ή υπηρεσίας δέχονται εκπαίδευση, συμβουλευτική και καθοδήγηση, για την εκπόνηση ενός βιώσιμου επιχειρηματικού σχεδίου (Business Plan). Μετά τη φάση της Επιτάχυνσης, οι νεοφυείς ομάδες φιλοξενούνται στους χώρους της Δομής ώστε να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αγορά υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών, συμβούλων, καθώς και των εθελοντών μεντόρων.

 

 

 

Ας βοηθήσουμε μαζί στο όραμα για ανάδειξη της περιοχής σε πρότυπο οικονομικής προόδου και την αναστροφή του Brain Drain σε Brain Gain!

 

 

 

Η διαδικασία της αίτησης παρέχεται μέσα από την ακόλουθη φόρμα:

 

 

 

https://forms.gle/sfrcHiGHu4y2udjN9

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Μέντορες, παρακαλώ απευθυνθείτε στο +30 2521 022392 ή στο www.Lab40.gr.

 

 

 

Το έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, και τη Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Δράμας, μέσω της Πράξης «Δημιουργία Δομών Στήριξης Επιχειρηματικότητας ΕΚΤ», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014-2020».

 

 

 

 

 

Με εκτίμηση,

 

 

 

Στέφανος Γεωργιάδης

 

Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ