ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επισυναπτόμενα Αρχεία (κάντε κλικ στους μπλε συνδέσμους)
YOUTH FORUM AGENDA 2022
save the date_ AEBR_14th GR

Πρόσκληση συμμετοχής στο 14ου Φόρουμ Νέων για την Καινοτομία στην Οινοπαραγωγή
13/07/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

 

 

Πρόσκληση συμμετοχής στο  14ο Φόρουμ Νέων για την Καινοτομία στην Οινοπαραγωγή  για νέους 18-30 ετών, πτυχιούχους/ φοιτητές.

 

 

 

Το Επιμελητήριο Δράμας διοργανώνει, σε συνεργασία με την Ένωση Ευρωπαϊκών Διασυνοριακών Περιοχών, το 14ο Φόρουμ Νέων για την Καινοτομία στην Οινοπαραγωγή, στις 25-28.7.2022 στην Δράμα και προσκαλεί νέους, ηλικίας 18-30 ετών, φοιτητές/πτυχιούχους που ενδιαφέρονται ή δραστηριοποιούνται στον τομέα  της οινοπαραγωγής.

 

 

 

Το Φόρουμ φέρει τον διακριτικό  τίτλο ““Green Innovation in border regions”” («Πράσινη καινοτομία σε διασυνοριακές περιοχές») και εστιάζει στη σημασία των καινοτομιών στην παραγωγή κρασιού, η οποία έχει αυξηθεί εκθετικά τα τελευταία χρόνια και αποτελεί κλειδί για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής της Δράμας. Σε αυτό το φόρουμ νέων, το Επιμελητήριο Δράμας θα εντοπίσει και θα παρουσιάσει τους παράγοντες που οδηγούν σε διαφορετικούς τύπους καινοτομιών στην ελληνική οινοβιομηχανία. Θα ακούσουμε για πρωτοβουλίες στην οινοποίηση άλλων χωρών, για την καινοτομία στην οικονομία των παραμεθόριων περιοχών και τις διασυνοριακές συνεργασίες και θα ανταλλάξουμε απόψεις για την καινοτομία στην περιοχή μας. Το Φόρουμ Νέων θα αποτελέσει επίσης μια ευκαιρία για την επικαιροποίηση της Χάρτας Νεολαίας της Ένωσης Ευρωπαϊκών διασυνοριακών περιοχών (AEBR) που αφορά στη διασυνοριακή συνεργασία. Παράλληλα με τα εργαστήρια και τις συζητήσεις, οι συμμετέχοντες θα εισαχθούν στις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής κρασιού - συμπεριλαμβανομένης της επίσκεψης σε διάφορα τοπικά οινοποιεία. Στόχος μας είναι η διάδοση της καινοτομίας και η καλύτερη αξιοποίηση των υφιστάμενων γνώσεων προς τους νέους στόχους της Πράσινης Συμφωνίας της ΕΕ (Green Deal).

 

 

 

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο  14ο Φόρουμ Νέων για την Καινοτομία στην Οινοπαραγωγή γίνονται δικτυακά πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://form.jotform.com/221846557118057

 


Συνημμένη στην πρόσκληση αυτή θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης. Παρακαλούμε όπως  εγγραφείτε στο 14ο Φόρουμ Νέων για την Καινοτομία στην Οινοπαραγωγή έως τις 20.7.2022.

 

 

 

Υπεύθυνη επικοινωνίας, Χατζηβαρύτη Ιώ, euprojects@dramanet.gr,  τηλ. επικοινωνίας: 6974476511.

 

 

 

O Πρόεδρος

 

Στέφανος Γεωργιάδης

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ