ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση Κοπής Βασιλόπιτας Επιμελητηρίου
24/01/2023
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

Δράμα 24.1.2023

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του KOUROSHOTEL στην Δράμα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 η κοπή της Βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Δράμας, παρουσία πλήθους κόσμου από την επιχειρηματική κοινότητα και θεσμικών εκπροσώπων της Δράμας. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Δράμας κ.κ. Δωρόθεος.

 

 

Ο Πρόεδρος κ. Στέφανος Γεωργιάδης  κάνοντας αρχικά έναν απολογισμό του έργου του Επιμελητηρίου  την χρονιά που πέρασε, αναφέρθηκε στις προκλήσεις & τον σχεδιασμό για την νέα χρονιά. «Μια καινούργια χρονιά ξεκίνησε με αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο του «επιχειρείν» και σε κάθε συμπολίτη μου,   υγεία και κάθε καλό στις οικογένειες τους. Στους καταναλωτές να έχουν και αυτοί μια καλή χρονιά και να προτιμούν τις τοπικές μας επιχειρήσεις και όπως είπε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ Δωρόθεος, να σταματήσει η γκρίνια με στόχο να φύγει η τοξικότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει ηττοπάθεια στις διεκδικήσεις μας. Με σύνθημα μας «Κάνουμε σήμερα αυτό που θα θέλουν να κάνουν όλοι αύριο» προχωράμε μπροστά με αισιοδοξία, δημιουργικότητα, καινοτομία και εξωστρέφεια. Διεκδικούμε πάντα το καλύτερο για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, μαζί με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις».    

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Δράμας εκφράζει τις θερμές  ευχαριστίες του σε όλους τους θεσμικούς φορείς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς και σε όλο τον επιχειρηματικό κόσμο της Δράμας. Καλή χρονιά το 2023!

 

Επιμελητήριο Δράμας



Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ