ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
03/08/2012
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει τα μέλη του, ότι την Τρίτη 31 Ιουλίου 2012 πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ. Άρη Γιαννακίδη, συνάντηση εργασίας των Προέδρων των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη. Στην συνάντηση συμμετείχε ο Πρόεδρος ΠΕΔ ΑΜΘ κ. Κωστής Σιμιτσής καθώς και ο Ειδικός Γραμματέας Στρατηγικών Επενδύσεων κ. Πέτρος Σελέκος.

Στην συνάντηση τέθηκαν ζητήματα που αφορούν την Περιφέρεια και τις επιχειρήσεις, όπως η επαναφορά της επιδότησης του συνολικού κόστους μισθοδοσίας με 12% στους Νομούς Δράμας και Καβάλας, η ίδρυση Ειδικών Οικονομικών Ζωνών, η βελτίωση των μηχανισμών για την πάταξη του παραεμπορίου, οι επιπτώσεις από την εξομοίωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης με αυτήν της κίνησης, οι καθυστερήσεις πληρωμών της ΛΑΓΗΕ ΑΕ και οι μεθοδεύσεις για αλλοίωση των υπογεγραμμένων συμβάσεων των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ καθώς και μια σειρά από ζητήματα που αφορούν την συγκεκριμένη περίοδο τον επιχειρηματικό κόσμο.

Διαπιστώθηκε από όλους η κρισιμότητα της κατάστασης σύμφωνα με τις απαντήσεις του Υπουργού όπως επίσης εκφράσθηκε η κοινή βούληση συνεργασίας και ενεργειών για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων.


Για το Επιμελητήριο Δράμας
Ο Πρόεδρος
Στέφανος Α. Γεωργιάδης

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ