ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Οδηγός Ανακύκλωσης
06/03/2014
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε., ως φορέας διαχείρισης στερεών αποβλήτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, συμμετείχε στο έργο «Επιλογές Διαχείρισης Αποβλήτων για τον Έλεγχο των Εκπομπών των Αερίων του Φαινομένου του Θερμοκηπίου (Waste-C-Control / LIFE09 ENV/GR/000294)» του προγράμματος LIFE+ (http://www.epem.gr/waste-c-control/). Το αντικείμενο του έργου εστιάζει στον έλεγχο της εκπομπής Αερίων του Φαινομένου του Θερμοκηπίου (ΑΦΘ) μέσω της ορθής διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, όπως είναι η ανακύκλωση των αποβλήτων υλικών συσκευασίας.

 Ανάμεσα στις δράσεις του έργου είναι και η ενημέρωση εταιρειών και πολιτών με παροχή χρήσιμων πληροφοριών για τις δυνατότητες ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων, για μία πιο φιλική προς το περιβάλλον συμπεριφορά, με ταυτόχρονη μείωση των εκπομπών των ΑΦΘ.

Συνημμένα θα βρείτε τον “Συνοπτικό οδηγό συμμετοχής στην ανακύκλωση συσκευασιών” που συνέταξε η ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε. σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο pdf).

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
odhgos_anakyklwshs_syskeyasiwn_DIAAMATH_F1215206123.pdf

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ