ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


Ολοκληρώθηκε η ημερίδα εργασίας με θέμα το ΕΣΠΑ 2014-2020, με επίσημο ομιλητή τον Υφυπουργό Οικονομίας κ. Αλέξη Χαρίτση.
04/07/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016 και ώρα 19.30, στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Δράμας, η ημερίδα εργασίας με θέμα το ΕΣΠΑ 2014-2020 που είναι σε εξέλιξη, με επίσημο ομιλητή τον Υφυπουργό Οικονομίας κ. Αλέξη Χαρίτση.  Στην συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Δράμας κ. Χρ. Καραγιαννίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Αργ. Πατακάκης, ο Δήμαρχος Κ. Νευροκοπίου κ. Β. Γιαννόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δράμας κ. Αγγ. Σολάκης, η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παρανεστίου κυρία Μετ. Κουτεκίδου, ο Πρόεδρος της ΔΕΣΜΟΣ ΑΜ-Θ κ. Ν. Τσαλικίδης, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Καβάλας Δράμας κ. Δημ. Κυριαζίδης, οι Πρόεδροι επαγγελματικών σωματείων και οργανώσεων & μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανος Γεωργιάδης, αφού παρουσίασε στοιχεία της οικονομίας του νομού Δράμας, έθεσε στον Υφυπουργό μια σειρά από ζητήματα που αφορούν το ΕΣΠΑ και τον αναπτυξιακό νόμο σχετικά με τις διαδικασίες και την χρηματοδότηση των επενδύσεων, ενώ ακολούθησαν και τοποθετήσεις παρευρισκόμενων επιχειρηματιών και εκπροσώπων των ΟΤΑ.

Ο Υφυπουργός κ. Αλέξης Χαρίτσης παρουσίασε τις νέες δράσεις του ΕΣΠΑ για το επόμενο διάστημα, τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τις αναπτυξιακές δυνατότητες για την περίοδο μέχρι το 2020. Απάντησε μέσα από διάλογο, σε μια σειρά από θέματα που έθεσε ο επιχειρηματικός κόσμος και προ-ανακοίνωσε το «Πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» το οποίο και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από επιχειρήσεις του κατασκευαστικού –μηχανολογικού τομέα.

Στέφανος Γεωργιάδης

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δράμας

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ