ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΕΜΑ: «Δάνεια – Τράπεζες: Τρόποι προστασίας, ρύθμισης & εναλλακτικές λύσεις»
12/12/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18.00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Δράμας (3ος όροφος Λαμπριανίδου 40) στην ημερίδα με θέμα «Δάνεια – Τράπεζες : Τρόποι προστασίας, ρύθμισης & εναλλακτικές λύσεις».

Η Ημερίδα του Επιμελητηρίου Δράμας τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (Κ.Ε.Ε.Ε.) σε συνεργασία με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P Negotiations & ειδικούς συνεργάτες του Ινστιτούτου Ερευνών και Μελετών της Κ.Ε.Ε.Ε.

Τα θέματα για τα οποία θα γίνει ενημέρωση είναι: 
1. Ρυθμίσεις Τραπεζικών Δανείων και Οφειλών
2. Αναδιάρθρωση και ρύθμιση δανείων με σκοπό τη μείωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού.
3. «Κόκκινα» Δάνεια
4. Προστασία επιχειρήσεων από τις Τράπεζες
5. Απεγκλωβισμός από τις Τράπεζες με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια
6. Νόμος Κατσέλη – Νόμος Δένδια – Νόμος Σταθάκη

7. Κώδικας Δεοντολογίας Τράπεζας της Ελλάδος

8. Χρηματοδότηση & αυτοχρηματοδότηση επιχειρήσεων.

Η Κ.Ε.Ε.Ε και το Επιμελητήριο Δράμας, έχοντας ως στόχο την πληρέστερη ενημέρωση και στήριξη των μελών του και σε συνεννόηση με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος V.PNegotiations, παρέχει σε όποιο μέλος του επιθυμεί, τη δυνατότητα για εξειδικευμένη προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης του τραπεζικού δανεισμού του, χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος. Η προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη (ανάλυση δανεισμού και προτεινόμενες λύσεις), θα παρέχεται από τους εισηγητές της ημερίδας στις 17 Δεκεμβρίου 2016, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Επιμελητηρίου.

Για αιτήσεις παροχής προσωπικής συμβουλευτικής υποστήριξης, οι ενδιαφερόμενοι είναι απαραίτητο  να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα έως και την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, στον παρακάτω σύνδεσμο (Link) :http://vpnegotiations.gr/vp/ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2130 238504, 693 2286243 με την κα. Δημούση Αναστασία.

 

Στέφανος Γεωργιάδης

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δράμας

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ