ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επισυναπτόμενα Αρχεία (κάντε κλικ στους μπλε συνδέσμους)
Συμφωνητικό Συνεργασίας

Συμφωνία συνεργασίας ΚΕΕΕ & Αυτοδιαχείρισης για τα πνευματικά δικαιώματα
15/06/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι την 13η Ιουνίου 2017 υπογράφηκε συμφωνία  συνεργασίας μεταξύ Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Οργανισμού Συλλογικής διαχείρισης «Αυτοδιαχείριση» η οποία θα επιφέρει επιτέλους ηρεμία στον ταραγμένο χώρο των πνευματικών δικαιωμάτων.

Με τη συμφωνία αυτή, οι επιχειρήσεις-μέλη των Επιμελητηρίων που είναι υπόχρεοι πληρωμής πνευματικών δικαιωμάτων θα καταβάλλουν κατά πολύ λιγότερα χρήματα, ενώ και οι δικαιούχοι δημιουργοί θα εισπράττουν περισσότερα από όσα όταν τον χώρο καταδυνάστευε η ΑΕΠΙ.

Το Επιμελητήριο Δράμας και ο Πρόεδρος Στέφανος Γεωργιάδης, συγχαίρουν τον Πρόεδρο της ΚΕΕΕ κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο καθώς επίσης και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Στυλιανό Μωραϊτη, που ήταν ο Συντονιστής της ΚΕΕΕ για την τροποποίηση του Νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων, για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν και την επιτυχή έκβαση της.  

Τα Επιμελητήρια της χώρας αποτελούν τον πυλώνα της επιχειρηματικότητας και αντλούν  δύναμη μέσα από την υποστήριξη των μελών τους επιχειρήσεων. Ειδικότερα στο θέμα της αμαρτωλής ΑΕΠΙ, οι εξελίξεις δικαίωσαν πλήρως τα Επιμελητήρια και τις επιχειρήσεις μέλη μας.  

Επισυνάπτουμε το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΚΕΕΕ καθώς και τον τιμοκατάλογο με την συμφωνία καθώς επίσης ενημερώνουμε ότι θα υπάρξει σε συνεργασία με τα επαγγελματικά σωματεία και την ομοσπονδία καθώς επίσης και με τα υπόλοιπα Επιμελητήρια της Περιφέρειας μια σειρά ενημερωτικών δράσεων.

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δράμας

Στέφανος Γεωργιάδης

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ