ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ολοκλήρωση της ημερίδας πάνω στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα
18/07/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ολοκλήρωση της ημερίδας πάνω στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα

Το Επιμελετήριο Δράμας, στο πλάισιο του προγράμματος Interreg Ελλάδα-Βουλγαρία, και συγκεκριμένα του έργου ’Ενδυνάμωση της κοινωνικής επιχειρηματικότητας με τη χρήση καινοτόμων υποστηρικτικών δράσεων στη διασυνοριακή περιοχή (entrepreneurial spirit through the setting up of innovative structures in the cross-border territory- Social Forces)’, διοργάνωσε την Τρίτη 17.7.2018 ημερίδα (Info Day) στο Συνεδριακό του Κέντρο στον τρίτο όροφο. 

Σύμφωνα με τον κύριο στόχο του έργου, το οποίο καταγράφει τις δράσεις και τις πρακτικές της κοινωνικής επιχειρηματικής δράσης στη διασυνοριακή περιοχή, η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε είχε ως θέμα την ‘Κοινωνική Επιχειρηματικότητα’. Οι ομιλητές που συμμετείχαν στην εκδήλωση παρουσίασαν τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Ανάμεσα σε άλλα, το κοινό είχε την ευκαιρία να συμμετέχει σε ανοιχτό διάλογο με τους ομιλητές και να θέσει τα ερωτήματά του. Ο διαδραστικός αυτός χαρακτήρας της ημερίδας είχε ως αποτέλεσμα την ενημέρωση του κοινού πάνω στις εξελίξεις, την καινοτομία, και τον εκσυγχρονισμό της ιδιωτικής επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Σκοπός της ημερίδας, ως σύνολο, ήταν η αύξηση του συλλογικού ενδιαφέροντος των πολιτών της Δράμας για τον τομέα της κοινωνικής οικονομίας, καθώς και για τις δυνατότητες αξιοποίησης κοινοτικών πόρων.

 

Για το Επιμελητήριο Δράμας

Ο Πρόεδρος         

Στέφανος Γεωργιάδης   

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ