ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


Η eCommerce & Digital Marketing Expo 2019 στο Ζάππειο Μέγαρο - 23 και 24 Νοεμβρίου
15/04/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Η eCommerce & Digital Marketing Expo 2019 στο Ζάππειο Μέγαρο

Μετά από την ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση διεθνούς εμβέλειας eCommerce Expo 2018, ανακοινώνεται η διευρυμένη έκθεση eCommerce & Digital Marketing Expo που θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών και τη συνολική υποστήριξη της αγοράς, έγινε μία βασική προσθήκη που αφορά στον όμορο και ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, αυτόν του Digital Marketing.

Ως αποτέλεσμα, η διοργάνωση μετονομάστηκε σε eCommerce & Digital Marketing Expo – ECDM Expo.

Πρόκειται για μία πολυεπίπεδη διοργάνωση με πολλά παράλληλα event, που σκοπός της είναι η ανάπτυξη των συνεργασιών μεταξύ εταιρειών που ειδικεύονται στις υπηρεσίες παρουσίας και προβολής στο Ιnternet και επιχειρήσεων που είτε πωλούν ηλεκτρονικά (ηλεκτρονικά καταστήματα) είτε διαφημίζουν τα καταστήματα και τις υπηρεσίες τους στο Ιnternet.

Σαν εκθεσιακή διοργάνωση, η ECDM Expo δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες να έρθουν σε επαφή με νέους υποψήφιους πελάτες από όλη την Ελλάδα, αλλά και από την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή, οι οποίοι ενδιαφέρονται για να βρουν συνεργάτη, ώστε να βελτιώσουν τη διαδικτυακή παρουσία τους. Επίσης, να συμμετέχουν σε μια διοργάνωση που δίνει υπόσταση στον ίδιο τον κλάδο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ιδιαίτερη δυναμική, εξυπηρετώντας την αυξημένη ζήτηση των επιχειρήσεων για προβολή στο Internet.

Επιπλέον, η ECDM Expo είναι μία μοναδική ευκαιρία, ώστε οι εκθέτες να έρθουν σε επαφή με δυνητικούς συνεργάτες από όμορες περιοχές επαγγελματικής δραστηριότητας και να αναπτύξουν νέες εταιρικές σχέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παράλληλα, με τη συμμετοχή τους στην εξειδικευμένη αυτή διοργάνωση, οι συμμετέχοντες καταχωρούνται στη συνείδηση των χιλιάδων επισκεπτών σαν σημαντικές εταιρείες του κλάδου.

Πέρα από το καθαρά εκθεσιακό κομμάτι, στην ECDM Expo έχει αναπτυχθεί μία σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες λειτουργούν συμπληρωματικά,  προσθέτοντας ουσιαστικό περιεχόμενο στη διοργάνωση και δίνοντας την ευκαιρία για εμβάθυνση των γνώσεων των επισκεπτών και για δικτύωση.

Στις βασικές παράλληλες εκδηλώσεις περιλαμβάνονται:

  • Το κύριο παράλληλο διήμερο συνέδριο με δεκάδες ομιλητές υψηλού κύρους από το εξωτερικό και την Ελλάδα
  • Το Keynote dinner με την παρουσία διακεκριμένου τιμώμενου ομιλητή για υψηλόβαθμα στελέχη του κλάδου
  • Το Roundtable για την γνωριμία και συζήτηση των εταιρειών του κλάδου

Επιπλέον, διοργανώνονται σεμινάρια και εργαστήρια που δίνουν στο κοινό τη δυνατότητα να γνωρίσει πληρέστερα, διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες και να εμβαθύνει τις γνώσεις του σε τομείς ενδιαφέροντος του, σχετικούς με το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ.

Χώρος διεξαγωγής: Ζάππειο Μέγαρο.
Χρόνος διεξαγωγής: 23 και 24 Νοεμβρίου 2019.

Πληροφορίες για την διοργάνωση μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.ecdmexpo.com 

Για κρατήσεις χώρων & χορηγίες επικοινωνήστε στο 210 924.5577 ή info@verticom.gr

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ