ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Δελτίο Τύπου Εκδήλωση με ΟΑΕΠ για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις
17/05/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

Δράμα 17 Μαΐου 2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Εκδήλωση με τον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ) σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια ΑΜ-Θ και την Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Δράμας, η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσαν τα Επιμελητήρια της ΑΜ-Θ και η Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ).
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης αφορούσε τα διαθέσιμα εργαλεία ενίσχυσης της εξωστρέφειας καθώς και την χρηματοδότηση των εξαγωγών.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανος Γεωργιάδης ο οποίος ήταν και συντονιστής της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Μάρκος Δέμπας και ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Σπύρος Κάλφας καθώς και ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δράμας κ. Χαρ. Αλεξανδρίδης.
Ομιλητές ήταν: η κα Ελένη Σταθάτου, Πρόεδρος του ΟΑΕΠ η οποία παρουσίασε τον οργανισμό και τον ρόλο του για την στήριξη των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων και ο κ Κώστας Παπαπαναγιώτου αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής ΟΑΕΠ ο οποίος παρουσίασε τα εργαλεία και τις δυνατότητες χρηματοδότησης και ασφάλισης των εξαγωγών.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν εξαγωγικές επιχειρήσεις από της ΠΕ Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης Ροδόπης & Έβρου, οι οποίες υπέβαλαν συμμετείχαν στην συζήτηση και υπέβαλαν ερωτήσεις, σχετικά με το πρόγραμμα και τα εργαλεία του ΟΑΕΠ.
Ενημερωτικά τα στελέχη του ΟΑΕΠ επισκέφθηκαν το διήμερο 15 και 16 Μαΐου εξαγωγικές επιχειρήσεις της περιοχής της Δράμας, ερχόμενοι έτσι σε άμεση και εξειδικευμένη επαφή, με στελέχη των επιχειρήσεων για την διερεύνηση συνεργασίας.


Στέφανος Γεωργιάδης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δράμας

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ