ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


Δωρεάν εγγραφή στο μεγαλύτερο Ελληνικό Τουριστικό Οδηγό
04/06/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών
στηρίζει τον Τουρισμό!
 

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) συμμετέχει στην μεγαλύτερη Πανελλήνια Τουριστική ΠύληFiloxeno.com και σας δίνει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τη δυνατότητα να προβάλλετε την Επιχείρηση σας και στην Ηλεκτρονική Τουριστική Αγορά του ΕΒΕΑ

στην Ιστοσελίδα του www.acci.gr =>  


και ταυτόχρονα με ίδιο περιεχόμενο σε 9 γλώσσες στο Filoxeno.com,  με αποκλειστική διαχείριση περιεχομένου από την κάθε επιχείρηση μέσω διαδικτύου.

Στο Filoxeno σήμερα προβάλλονται 22.500 Επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα:  18.000 Ξενοδοχεία & Καταλύματα, (1.000 με Online Κρατήσεις), 3.000 Επιχειρήσεις Εστίασης/Διασκέδασης, 300 Επιχειρήσεις με Δραστηριότητες, 650 Ταξιδιωτικά Γραφεία/Πρακτορεία,  600 Επιχειρήσεις Λιανικής (210 με Online Πωλήσεις).

 

Εάν επιθυμείτε τη συμμετοχή σας κάντε απλώς τα παρακάτω βήματα:

  1. Επισκεφθείτε το www.filoxeno.com  
  2. (Μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια ακριβώς διαδικασία και μέσα από την Τουριστική  Αγορά του ΕΒΕΑ www.acci.gr)
  3. Επιλέξτε Είσοδος Επιχείρησης και Εγγραφή και συμπληρώστε την Online Φόρμα Εγγραφής

  • Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε ένα email για να συνδεθείτε και να ανεβάσετε λίγα στοιχεία για την Επιχείρηση σας όπως: κείμενα, φωτογραφίες, χαρακτηριστικά της επιχείρησης, στοιχεία επικοινωνίας, θέση στο χάρτη κ.ά..
  • Ανεβάστε και το αντίστοιχο Αγγλικό Περιεχόμενο για να μπορέσει να μεταφραστεί και στις υπόλοιπες 7 γλώσσες εύκολα από την εταιρία που υποστηρίζει την πύλη.
  • Όλες οι Επιχειρήσεις με προϊόντα Λιανικής μπορούν επιπλέον, να ανεβάσουν ΔΩΡΕΑΝ το προφίλ αλλά και τα προϊόντα τους και στην Ηλεκτρονική Αγορά του ΕΒΕΑ στο Directmarket.gr (εγγραφή από την ιστοσελίδα www.directmarket.gr). Και αμέσως μετά να καταχωρήσουν τον σύνδεσμο με τα προϊόντα τους στο προφίλ τους στο Filoxeno.com ώστε να μπορούν να πουλάνε τα προϊόντα τους και μέσα από το www.filoxeno.com σε διασύνδεση με το www.directmarket.gr .
  • Αν έχει ήδη καταχωρηθεί η Επιχείρηση σας,  κάντε κανονικά εγγραφή, αλλά μετά ακολουθήστε την διαδικασία  ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ για να αναλάβετε  αποκλειστικά εσείς τη διαχείριση της προβολής και να μπορείτε να την διαμορφώνετε όπως επιθυμείτε.
  • Ειδικά για τις Επιχειρήσεις Διαμονής προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ για 1 έτος και ο Νο1 Channel Manager BookonCloud (www.bookoncloud.com) βραβευμένος από την Expedia (Απρίλιος 2019) στην πρώτη θέση ανάμεσα σε 355 συστήματα Channel Manager από όλον τον κόσμο.

Εκτός από τη Διεθνή Προβολή της Επιχείρησης σας αποκτάτε τεράστια δυναμική στο SEO (Βελτιστοποίηση στις Μηχανές Αναζήτησης) και της δικής σας Ιστοσελίδας καθώς θα έχετε πλέον περισσότερες ετερο-αναφορές στο διαδίκτυο τόσο στην Πανελλήνια και την Τοπική Τουριστική Αγορά του ΕΒΕΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Τουριστικής Αγοράς   
Δευ-Παρ 9:30-17:30 στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 
Εταιρία Υλοποίησης Filoxeno.com
Knowledge Broadband Services A.E.
Τηλ: 2610-452820, Fax: 2610-453819
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:00 
Web: www.knowledge.gr
Email: filoxeno@knowledge.gr

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ