ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


Δωρεάν εγγραφή στη μεγαλύτερη Ηλεκτρονική Αγορά
04/06/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών
στηρίζει την επιχειρηματικότητα!

 
 
Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) συμμετέχει στην πλατφόρμα DirectMarket και σας δίνει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τη δυνατότητα να προβάλλετε την Επιχείρηση σας και τα προϊόντα σας μέσα από την Ηλεκτρονική Αγορά του ΕΒΕΑ

στην Ιστοσελίδα του www.acci.gr =>  

και ταυτόχρονα με ίδιο περιεχόμενο στην Πανελλαδική Αγορά www.directmarket.gr, σε 2 γλώσσες.

Ανεβάστε εύκολα τα προϊόντα σας στο DirectMarket.gr το μοναδικό e-Mall στην Ελλάδα με πλήρες αυτοδιαχειριζόμενο Ηλεκτρονικό Ράφι Προϊόντων. Ήδη προβάλλονται με επιτυχία ήδη 1400 επιχειρήσεις και 600.000 προϊόντα με σημαντικές πωλήσεις και επισκεψιμότητα.

Η διαχείριση της προβολής σας και των παραγγελιών γίνεται αποκλειστικά και μόνο από εσάς. Οι παραγγελίες εμφανίζονται στη ειδική διαχειριστική εφαρμογή για Εμπόρους (πρόσβαση από το mystore.directmarket.gr) ενώ αποστέλλονται ταυτόχρονα με email ενώ σύντομα και με SMS.

 Εάν επιθυμείτε τη συμμετοχή σας κάντε απλώς τα παρακάτω βήματα:

  1. Επισκεφθείτε το www.directmarket.gr   (Μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια ακριβώς διαδικασία και μέσα από την Ηλεκτρονική Αγορά του ΕΒΕΑ)
  2. Επιλέξτε Εγγραφή και συμπληρώστε την Online Φόρμα Εγγραφής

  • Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε ένα email με αναλυτικές οδηγίες ώστε να συνδεθείτε και να ανεβάσετε λίγα στοιχεία για την Επιχείρηση σας όπως: κείμενο, φωτογραφίες, θέση στο χάρτη κ.ά. αλλά και πως να δείτε την Διαχειριστική Εφαρμογή για Επιχειρήσεις.
  • Εάν υπάρχει η δυνατότητα, στείλτε στο info@directmarket.gr το Αρχείο XML (σε link τύπου Skroutz ή Bestprice ) που περιλαμβάνει τα προϊόντα σας ώστε να τα ανεβάσουμε και να προγραμματίσουμε την αυτόματη ανανέωση τους ανά όσες ημέρες επιθυμείτε.
  • Συμπληρώστε τα Μεταφορικά κόστη και τους Τρόπους Πληρωμής που επιθυμείτε ΕΔΩ
  • Η μόνη υποχρέωση που έχετε όταν λαμβάνετε παραγγελίες από το Directmarket.gr είναι να αλλάζετε το status σε Απεστάλη ή Ακυρώθηκε ώστε να παραμένει σωστά ενημερωμένο το σύστημα παραγγελιών.

Εκτός από τις πιθανές πωλήσεις, η Επιχείρηση σας αποκτά τεράστια δυναμική στο SEO (Βελτιστοποίηση στις Μηχανές Αναζήτησης) και του δικού σας κανονικού e-shop καθώς όλα τα προϊόντα σας και τα στοιχεία σας θα έχουν πλέον ετεροαναφορές στο διαδίκτυο στην Πανελλήνια και την Τοπική Ηλεκτρονική Αγορά του ΕΒΕΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Ηλεκτρονικής Αγοράς Δευ-Παρ 9:30-17:30 στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Εταιρία Υλοποίησης DirectMarket.gr
Knowledge Broadband Services A.E.
Τηλ: 2610-452820, Fax: 2610-453819
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:00 
Web: www.knowledge.gr
Email: info@directmarket.gr

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ