ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Coaching «Μπορείς και Καλύτερα!».
22/10/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

Δράμα 22 Οκτωβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Coaching «Μπορείς και Καλύτερα!».

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Δράμας, σ’ ένα κατάμεστο αμφιθέατρο από επιχειρηματίες αλλά κυρίως από νέους ανθρώπους που σχεδιάζουν το δικό τους επιχειρηματικό ξεκίνημα, η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα το Coaching στις επιχειρήσεις. Εισηγήτρια στην εκδήλωση ήταν η κ. Φωτεινή Δημίου Coach & Mentor Master in Business Administration. 

 

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Στέφανος Γεωργιάδης, αναφερόμενος στις επερχόμενες αλλαγές στο «επιχειρείν» και τονίζοντας κυρίως στην αναγκαιότητα εφαρμογής νέων μεθόδων όπως το coaching, που βοηθούν την μικρομεσαία επιχείρηση να βελτιωθεί και να αντέξει στο σύγχρονο & ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

 

Με  σύνθημα «Μπορείς και Καλύτερα!» η κ. Φωτεινή Δημίου, παρουσίασε το Coaching και πως αυτό λειτουργεί. Ανέπτυξε πως μπορεί αυτό να ωφελήσει, τι έχει να κερδίσει κυρίως η μικρομεσαία επιχείρηση, τι είναι αυτό που το κάνει τόσο αποτελεσματικό και τελικά γιατί αξίζει να εφαρμοστεί στην εργασία και την επιχείρηση. Η συζήτηση και οι παρεμβάσεις των συμμετεχόντων κατέδειξαν το ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον για το coaching, ως εργαλείο υποστήριξης των μικρομεσαίων επαγγελματιών, των εργαζομένων και των στελεχών των επιχειρήσεων.

 

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας δήλωσε ότι η πολυπληθής και ποιοτική παρουσία νέων ανθρώπων στην συγκεκριμένη εκδήλωση, είναι το αισιόδοξο μήνυμα που εκπέμπει η Δράμα για το μέλλον. Το Επιμελητήριο είναι πάντα κοντά στους νέους και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 

 

Η εκδήλωση έκλεισε με οινογευσία στο φουαγιέ του Επιμελητηρίου, ευγενική προσφορά του Κτήματος «Τέχνη Οίνου».  

 

Το αμέσως επόμενο διάστημα και λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των παρισταμένων, το Επιμελητήριο σχεδιάζει να υλοποιήσει σεμινάρια σε επίπεδο ολιγομελών τμημάτων, με την μέθοδο του coaching.  

 

 

                                                                  Επιμελητήριο Δράμας

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ