ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


Δήλωση προέδρου Επιμελητηρίου Δράμας Μάιος 2020
05/05/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

 

Δήλωση Προέδρου Επιμελητηρίου Δράμας

 

5 Μαΐου 2020

 

 

 

Αυτόν τον μήνα η αγορά  της Δράμας ανοίγει σταδιακά μετά την μερική άρση των περιοριστικών μέτρων για την  καταπολέμηση της εξάπλωσης της επιδημίας.

 

 

 

Με αργά και σταθερά βήματα και εφαρμόζοντας του κανονισμούς με ατομική και συλλογική ευθύνη προχωράμε μπροστά με αισιοδοξία να επανέλθει η κανονικότητα στην ζωή μας.

 

 

 

Οι δυσκολίες και οι περιορισμοί είναι δεδομένοι για κάποιο χρονικό διάστημα. Όμως καταστηματάρχες και καταναλωτές θα πρέπει να λειτουργήσουμε συνεργατικά με κατανόηση και αμοιβαία προσπάθεια. 

 

 

 

Το Επιμελητήριο Δράμας συνεχίζει να υποστηρίζει τα αιτήματα των μελών του. Καθ’ όλη την διάρκεια της καραντίνας ενημερώσαμε και υποστηρίξαμε τους επιχειρηματίες τόσο μέσω των εκατοντάδων αναρτήσεων στην επίσημη ιστοσελίδα  dramanet.gr αλλά και ατομικά σε όσους απευθύνθηκαν στον φορέα μας. Περισσότερα από 1200 ερωτήματα και αιτήματα απαντήθηκαν και υποστηρίχθηκαν κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο.

 

 

 

Οι παρεμβάσεις μας στα Υπουργεία Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ήταν  άμεσες, επίμονες, στοχευμένες στην επίλυση των προβλημάτων και οι περισσότερες από αυτές ήταν και επιτυχείς. Το ίδιο κάναμε και προς τους Δήμους και την Περιφέρεια αναλόγως των αρμοδιοτήτων τους. Ταυτόχρονα όμως καταθέσαμε και τις προτάσεις μας για την επόμενη ημέρα σε ένα πλαίσιο 20 σημείων, το οποίο αποτελεί την βάση αντιμετώπισης τόσο βραχυπρόθεσμων προβλημάτων των επιχειρήσεων, όσο και μέτρα ώθησης και εξόδου από την ύφεση που θα διανύσουμε, ευχόμενοι να είναι μικρή και μόνο για το 2020.  

 

 

 

Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει λαβωμένους. Όμως η αβεβαιότητα και ο  προβληματισμός αντιπαλεύονται από την δύναμη μας, που πηγάζει από την αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί ενωμένοι με ατομική και συλλογική ευθύνη. 

 

 

 

Στηρίζουμε την τοπική μας αγορά

 

Τηρούμε τα μέτρα προστασίας

 

 

Στέφανος Γεωργιάδης

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ