ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


4η ΕΚΘΕΣΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑΣ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΑΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚΘΕΤΩΝ
17/03/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Η 4η DAIRY EXPO από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου 2016

 

Οι δυναμικοί κλάδοι της γαλακτοκομίας και τυροκομίας έχουν πλέον βρει το δικό τους ετήσιο σημείο συνάντησης. Πρόκειται για τηνεπαγγελματική έκθεση DAIRYEXPO, η οποία πραγματοποιείται από την εταιρεία o.mindcreatives, που διαθέτει 15ετή και πλέον εμπειρία στη διοργάνωση κλαδικών εκθέσεων.

Η 4η κατά σειρά διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου 2016στην Αθήνα, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο MetropolitanExpo, που βρίσκεται στην περιοχή του διεθνούς αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», στα Σπάτα Αττικής.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι τρεις προηγούμενες εκθέσεις, την τεράστια αποδοχή και συμμετοχή και την υποστήριξη όλων των φορέων η διοργάνωση αποτελεί πλέον θεσμό.

Η έκθεση DAIRY EXPO έρχεται να προσφέρει νέες ιδέες και ευέλικτες λύσεις φέρνοντας σε επαφή την τεχνολογία με τη βιομηχανία, τους πελάτες με τους προμηθευτές, τους παραγωγούς με τους εμπόρους και τους  επιστήμονες με τους παράγοντες. Οι τομείς που παρουσιάζονται είναι οι εξής: Τυροκομία, γαλακτοκομία, κτηνοτροφικοί εξοπλισμοί, μηχανήματα και γραμμές παραγωγής, τεχνολογίες, συσκευασία, μεταποίηση, προϊόντα.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να συμβάλει στην πρόοδο και ανάπτυξη του κλάδου και στην ισχυροποίηση της θέσης των επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό της ελληνικής οικονομίας.

Εξέχουσα θέση στην έκθεση έχουν οι Έλληνες παραγωγοί τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων, οι οποίοι μέσω της διοργάνωσης έχουν τη μοναδική ευκαιρία να προβάλλουν τα προϊόντα τους στο ευρύ εκθεσιακό κοινό. Επίσης εταιρείες που παρέχουν εξοπλισμούς για κτηνοτροφικές μονάδες, αμελκτικά συστήματα, παγολεκάνες, εναλλάκτες, εξοπλισμούς τυροκομείων και βιομηχανιών γάλακτος θα έχουν σημαντική θέση στην 4η διοργάνωση.

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιείται κάθε χρόνο πλήθος συνεδρίων, ημερίδων, σεμιναρίων, τυροκομήσεων, παρουσιάσεων και διαγωνισμών, τα οποία θα αποτελέσουν και φέτος πόλο έλξης τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους επισκέπτες, που θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλα τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα του τόπου μας αλλά και τους εξοπλισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με την 4η DAIRYEXPO 2016 θα πραγματοποιηθεί και η 5η έκθεση κρέατος MEATDAYS. Το προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει η αποστολή του ενημερωτικού υλικού για τις 2 εκθέσεις σε όλες τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να λάβουν μέρος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τις ίδιες ημερομηνίες (30/9 - 2/10) επίσης στο Metropolitan Expo αλλά σε διαφορετικές αίθουσες θα λάβει χώρα και η έκθεση SuperMarketMiniMarket & Περίπτερο, διοργάνωση της εταιρείας Rota.

Η o.mind creatives καλεί όλους τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της γαλακτοβιομηχανίας και τυροκομίας, να δηλώσουν συμμετοχή στην 4η έκθεση DAIRYEXPO 2016 και να ενισχύσουν ένα εκθεσιακό γεγονός που θα προσδώσει δυναμική και διεθνείς διαστάσεις στο επάγγελμά τους.

Tελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Γάλακτος Ιωαννίνων – ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Σας περιμένουμε στο σημαντικότερο ραντεβού των κλάδων γαλακτοκομίας και τυροκομίας.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ