ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


Ευκαιρίες εργασίας και επαγγελματικές ευκαιρίες στη Γερμανία
30/05/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

O EURES, είναι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Επαγγελματική Κινητικότητα. Μέσω του οργανισμού χιλιάδες ευρωπαίοι πολίτες βρίσκουν θέσεις εργασίας σε άλλες χώρες της ΕΕ.  Ο EURES διαθέτει μια καλή ενημερωμένη διαδικτυακή πύλη εξεύρεσης εργασίας και διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις και συνέδρια για να διευκολύνει όλους όσους αναζητούν εργασία στην ΕΕ. 

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου προγραμματίζεται η επόμενη εκδήλωση με τίτλο: «Job- Day MAKE IT IN GERMANY - TAKE YOUR CHANCE"

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουνίου από τις 9.00 έως τις 17.00 ώρα κεντρικής Ευρώπης από την υπηρεσία EURES της Γερμανίας, αρμόδια για θέματα κινητικότητας στη χώρα αυτή. Στην εκδήλωση θα συμεμτέχουν Γερμανοί εργατολόγοι και ειδήμονες σε θέματα εργατικού δικαίου και ευρέσεως εργασίας στη χώρα αυτή. 

Η εκδήλωση είναι ανοικτή διαδικτυακά κι όσοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στους ιστοχώρους:

Α. http://www.oaed.gr/nea-ekdeloseis-eures-/-/asset_publisher/6fLatvpsdBXr/content/3rd-european-online-job-day-make-it-in-germany-take-your-chance-?_101_INSTANCE_6fLatvpsdBXr_redirect=%2Fnea-ekdeloseis-eures-%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_6fLatvpsdBXr%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-3%26p_p_col_count%3D1%26_101_INSTANCE_6fLatvpsdBXr_struts_action%3D%252Fasset_publisher%252Fview

Β. https://www.europeanjobdays.eu/en/events/eojd-make-it-germany-take-your-chance

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ