ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επισυναπτόμενα Αρχεία (κάντε κλικ στους μπλε συνδέσμους)
Ανοικοδόμηση του Ιράκ

«Ανοικοδόμηση του Ιράκ»
19/01/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Κατόπιν πληροφόρησης από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Κουβέιτ (KCCI), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, στο πλαίσιο του «Διεθνούς Συνεδρίου του Κουβέιτ για την Ανοικοδόμηση του Ιράκ», 12-14 Φεβρουαρίου 2018, θα συγκληθεί μονοήμερο συνέδριο με τίτλο «Επενδύστε στο Ιράκ» στις 13 Φεβρουαρίου τ.ε., στις εγκαταστάσεις του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Κουβέιτ.

Το συνέδριο θα διοργανωθεί από κοινού από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Κουβέιτ (KCCI), την Εθνική Επιτροπή Επενδύσεων της Δημοκρατίας του Ιράκ, την Παγκόσμια Τράπεζα (WB) και το Ταμείο του Κουβέιτ για την Αραβική Οικονομική Ανάπτυξη (KFAED). Οι κύριοι τομείς που θα εξεταστούν για επενδύσεις είναι οι ακόλουθοι: στέγαση, ανάπτυξη ακινήτων, ενέργεια, μεταφορές, logistics, υδάτινοι πόροι, διαχείριση  απόβλητων και αγροτική καλλιέργεια.

Το Ιράκ θα παρουσιάσει μελέτες σκοπιμότητας και άδειες για 60 επενδυτικά έργα, συνολικής αξίας άνω των 85 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η Παγκόσμια Τράπεζα θα στηρίξει αυτά τα έργα, προσφέροντας εγγυήσεις, αποζημιώσεις απώλειας και δυνατότητες εξερεύνησης των αγορών. Το συνέδριο αυτό θα είναι το πρώτο που θα υποστηρίζεται από την Παγκόσμια Τράπεζα και θα στοχεύει στις επενδύσεις.

 

Οι επιχειρήσεις–μέλη μας καθώς και επιχειρήσεις από την ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα της Ελλάδας που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την μεγάλη, αυτή, συνάντηση και να διερευνήσουν τα πιθανά έργα ανοικοδόμησης του Ιράκ, καλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την οργάνωση του ταξιδιού τους, Τηλ. 210 6711 210/210 6726 882 Εσωτ (101) και (110) – e-mail: chamber@arabgreekchamber.gr

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ