ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


Δελτίο Τύπου - Επίσκεψη Προέδρου Επιμελητηρίου Στέφανου Γεωργιάδη στον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Θεοδ. Σκυλακάκη
11/12/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

 

Δράμα 10 Δεκεμβρίου 2019

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12.00, ο Πρόεδρος κ. Στέφανος Γεωργιάδης πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας με την θεσμική ιδιότητα του μέλους του Συμβουλίου Αξιολόγησης της Εγγυητικής Ευθύνης του Ελληνικού Δημοσίου,  στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και συγκεκριμένα  στον Υφυπουργό Οικονομικών αρμόδιο για την δημοσιονομική πολιτική κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη.

 

Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και αφορούσε, τόσο ζητήματα του προαναφερθέντος Συμβουλίου στο οποίο συμμετέχει ο Πρόεδρος ως εκπρόσωπος της ΚΕΕΕ, καθώς και στην επίλυση του προβλήματος των καταπτώσεων των δανείων. Επισημάνθηκε επίσης η αναγκαιότητα αλλαγής στάσης των Τραπεζών τόσο απέναντι στις επιχειρήσεις όσο και απέναντι στο Ελληνικό Δημόσιο. Ο Πρόεδρος επεσήμανε ότι η άρνηση των Τραπεζών ή η καθυστέρηση  για ρυθμίσεις –πάντα με όρους αγοράς- επιχειρηματικών δανείων βιώσιμων επιχειρήσεων,  ακριβώς εξαιτίας της ύπαρξης της Εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου, πρέπει να σταματήσει. 

 

Τέλος για δάνεια που έχουν καταπέσει και βεβαιωθεί στο δημόσιο, πρόταση  είναι να υπάρξει στο άμεσο μέλλον ρύθμιση της οφειλής τουλάχιστον σε 120 δόσεις, στα πρότυπα της τελευταίας ρύθμισης.

 

 

 

                                                      Επιμελητήριο Δράμας

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ