ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ


LAB.40: Εργαστήριο με Θέμα ''Πως θα διαχειριστώ το eshop μου για συνεχείς και αποδοτικές πωλήσεις''
09/12/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δράμα, 9/12/2022

LAB.40: Εργαστήριο με Θέμα "Πως θα διαχειριστώ το eshop μου για συνεχείς και αποδοτικές πωλήσεις"

 

Ακόμη ένα εργαστήριο από την πολύ επιτυχημένη σειρά θεματικών εργαστηρίων Remicro LOCAL Workshops θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00-20:00, στον χώρο της δομής Lab40, του Επιμελητηρίου Δράμας, Λαμπριανίδη 40.

 

Τα Remicro LOCAL Workshops, είναι μια σειρά θεματικών εργαστηρίων που στόχο έχουν την ανάπτυξη δεξιοτήτων των συμμετεχόντων.

 

Κεντρικός ομιλητής του εργαστηρίου θα είναι ο κ. Άλκης Πολιουδάκης, Marketing Expert και Online Trainer από την “helloadv” και θα μιλήσει για τηνραγδαία άνοδος του ηλεκτρονικού εμπορίου και τις σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης που προσφέρει για τους ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών καταστημάτων και θα δώσει απαντήσεις για το πως μπορεί το δικό σας να ξεχωρίσει.

 

Η δομή Lab.40 του Επιμελητηρίου Δράμας έχει ως στόχο να συμβάλει ενεργά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, της εξωστρέφειας και της απασχόληση στην Περιφερειακή Ενότητα της Δράμας και να στηρίξει ολιστικά και ουσιαστικά την νεοφυή επιχειρηματικότητα μέσα από τις υπηρεσίες επιχειρηματικής επιτάχυνσης και θερμοκοιτίασης που προσφέρει.

 

Το έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, και τη Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Δράμας, μέσω της Πράξης «Δημιουργία Δομών Στήριξης Επιχειρηματικότητας ΕΚΤ», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014-2020».

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.Lab40.gr ή στείλτε μας emailστο info@lab40.grή απευθυνθείτε στο +30 25210 22750 (εσωτ. 1).

 

Στέφανος Γεωργιάδης

 

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δράμας

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στη Δράμα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Δράμας

περισσότερα

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ